עוגת תפוזים קלה להכנה ללא מיקסר

עוגת תפוזים קלה ללא מיקסר
עוגת תפוזים בחושה מתכון של תומר תומס

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגת תפוזים בחושה מתכון של תומר תומס

סרטון המדגים את כל שלבי ההכנה של עוגת תפוזים:

מצרכים לעוגת תפוזים קלה:

  • 3 ביצים לארג'
  • כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • גרידת לימון מחצי לימון
  • כוס מיץ תפוזים עדיף מיץ תפוזים סחוט אבל אם אין אפשר להשתמש במיץ תפוזים לא טבעי
  • חצי כוס שמן
  • 2 כוסות קמח תופח או 2 כוסות קמח רגיל עם שקית של אבקת אפיה
  • תבנית בקוטר 22 קפיצית
  • כל הכוסות במתכון הכוונה לכוס חד פעמית לשתיה חמה

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות מצב רגיל.
  2. בקערה שמים את הביצים,סוכר וסוכר וניל ומערבבים באמצעות מטרפה עד שהסוכר נמס.
  3. מוסיפים לקערת,גרידת לימון ומיץ תפוזים וממשיכים לערבב.
  4. מוסיפים לקערה חצי כוס שמן וממשיכים לערבב.
  5. מוסיפים לקערה את הקמח התופח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
  6. משמנים את תבנית האפיה.
  7. מוזגים את הבלילה לתוך תבנית האפיה ומיישרים.
  8. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים למשך חצי שעה עד אשר נועצים קיסם במרכז העוגה ויוצא יבש.
  9. מוציאים מהתנור ,נותנים לעוגה להתקרר ואפשר לפזר אבקת סוכר מעל.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: