תפריט סגור

פאי גבינה ריבת חלב ופקאן

פאי גבינה ריבת חלב ופקאן

נירית טיירי משתפת אותנו במתכון המושלם שלה לפאי גבינה ריבת חלב ופקאן.

שרוול ביסקוויטים מרוסק דק
100 גרם חמאה רכה
אגוזי פקאן מסוכרים
חצי קופסא ריבת חלב

למלית:
2 קופסאות שמנת חמוצה
250 גרם גבינה לבנה
2 ביצים
2/3 כוס סוכר
1 סוכר וניל
1 פודינג וניל
2 כפות קורנפלור/קמח


אופן הכנה

  • בתחתית נשים קודם שרוול ביסקוויטים עם החמאה (לערבב פירורי ביסקוויטים עם חמאה מומסת)
  • מעל השכבה מפזרים אגוזי פקאן מסוכרים.
  • נעבור כעת למלית, נקציף הכל ביחד , אין צורך להפריד. 
  • נשפוך על התחתית ונאפה על 180° בערך חצי שעה עד שמזהיב למעלה
  • נמרח מעל חצי קופסא ריבת חלב ונקשט בפקאנים

תבנית עגולה רגילה קוטר 24 או תבנית פאי

דגשים למתכון:

  • אין חשיבות לסדר הקצפת המצרכים.
  • אם אחרי חצי שעה העוגה לא הזהיבה בחלק העליון,ניתן להוסיף לה עוד 10 דקות בתנור עד שתזהיב.
  • שמנת חמוצה הכוונה לגביע של 200 מ"ל
Posted in מתכונים לעוגות

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!