תפריט סגור

פירה עם קבב ביתי מושלם

פירה עם קבב ביתי

חן אסרף משתפת אותנו במתכון שלה לפירה עם קבב ביתי מושלם.


  • 4 תפוחי אדמה
  • 25 גרם מחמאה
  • מלח
  • פלפל
  • מרק עוף
  • 500 גרם בשר טחון
  • 200 גרם שומן בקר
  • ראס אל חנות
  • כמון
  • פטרוזיליה קצוצה דק
  • בצל קצוץ דק
  • להכנת הפירה:.
  • להרתיח בסיר עם מים תפוחי אדמה עד שיתרככו.
  • לאחר מכן לסנן את המים(אבל להשאיר מעט) ולמעוך שלא ישארו בכלל גושים.
  • להוסיף מחמאה (פרווה כמובן).
  • להוסיף מלח, פלפל ומרק עוף לפי טעמכן.
  • לערבב היטב עד שהחמאה נמסה.
  • להכנת הקבב:.
  • לשים בקערה בשר בקר טחון.
  • להוסיף שומן בקר.
  • להוסיף ראס אל חנות, מלח, פלפל, כמון .
  • להוסיף פטרוזיליה ובצל חתוכים דק.
  • לערבב היטב לתערובת אחידה וליצור קציצות.
  • להכניס לתנור לחום 210° שמשחים להפוך ושמוכן להוציא.

סרטון עם מתכון נוסף לקבב ביתי:

Posted in בשר

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!