פלפל ממולא בשר טחון
סיגלית עמגר משתפת אותנו במתכון מושלם לפלפל ממולא בבשר טחון
שלב ראשון – מילוי הבשר:
1/2 ק"ג בשר טחון לתוכו לגרד בצל ,להוסיף כוסברה קצוצה,3 כפות פירורי לחם או קמח מצה,1/3 כוס שמן,
1/2 כוס מים,חצי כפית ראס אל חנות,כף פפריקה,כפית פלפל לבן,מלח, מעבדים את הכל לתערובת אחידה תוך כדי לישה על מנת לשחרר את החלבון שיש בבשר.
פלפל ממולא – חן במטבח
מתכונים נוספים:
פלפל ממולא מתכון קל של תומר תומס
מתכון מושלם לפלפל ממולא בבשר ואורז
פטריות ממולאות בשר מתכון מעלף
שלב 2 – הרוטב :
בסיר מטגנים 2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות,שמים פלפל לבן,קורט ראס אל חנות,פפריקה כוסברה קצוצה ומלח.
שלב 3 – מילוי הפלפל:
שורפים פלפלים אדומים ארוכים על אש גלויה,פותחים ומנקים מגרגירים ושמים בתוכו קציצה מוארכת מתערובת הבשר שהכנו, מתחילים מהחלק הרחב של הפלפל ומגלגלים,מסדרים בסיר, ממלאים מים עד הגובה של הפלפל ומבשלים על אש נמוכה עד אשר הרוטב מצטמצם.
סרטון עם מתכון נוסף לפלפל ממולא בבשר: