חיפוש

פנקייק אגסים אגוזים וקינמון

פנקייק שיבולת שועל ובננה
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

יפה וקס ברקן משתפת אותנו במתכון שלה לפנקייק אגסים,אגוזים וקינמון.

  • בקערה שמים:
  • כף סוכר
  • 3 אגסים קצוצים
  • כוס קמח תופח
  • מערבבים היטב
  • מוסיפים:
  • פקק תמצית וניל
  • חצי כפית קינמון
  • 2 כפות שמן
  • 1 ביצה
  • כף אגוזי מלך טחונים
  • 3/4 כוס מים
  • מערבבים היטב שלא יהיו גושים

אופן ההכנה

  • מחממים מחבת,מתיזים שמן.
  • כשהמחבת חמה,עם מצקת קטנה,לוקחים מהבלילה ושופכים למחבת.
  • לאחר כ1.5-2 דקות,הופכים לצד שני ל1.5-2 נוספות.
  • כשהפנקייק מוכן,להוציא לצלחת עם נייר סופג.
  • באותה דרך מכינים את שאר הפנקייקים.

מתכון נוסף לפנקייק:

מתכון לפנקייק אוורירי

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות