תפריט סגור

פסטה פנה ברוטב שמנת פטריות במיקרוגל ב-10 דקות

פסטה פנה ברוטב שמנת פטריות

תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לפסטה פנה ברוטב שמנת פטריות במיקרוגל.

מצרכים להכנת פסטה פנה ברוטב שמנת פטריות:

  • 250 גרם פסטה פנה (חצי חבילה) או כל צורה אחרת של פסטה
  • 50 גרם חמאה
  • כוס חלב או מיכל שמנת מתוקה
  • חצי כוס בצל מגורד דק
  • כוס פטריות מקופסת שימורים
  • כוס גבינה צהובה מגורדת
  • אגוז מוסקט (לא חובה)
  • 1 שן שום מגורד
  • חצי כפית מלח
  • חצי פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:


מבצע מיוחד לחברי "פסיפלורה מתכונים"
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "יונדאי" כולל משלוח עד הבית במחיר של 350 ש"ח בלבד
כולל שנה אחריות!!!
המלאי מוגבל ל-100 יחידות בלבד.

להזמנות חייגו עכשיו 052-7876868


  1. שמים בקערת זכוכית את הפסטה ומכסים במים רותחים,מערבבים ומכניסים למיקרוגל ל-5 דקות (ניתן באמצע לעצור את פעילות המיקרוגל לערבב ולהמשיך את פעולת המיקרוגל)
  2. קוצצים את הפטריות ולאחר 5 דקות במיקרוגל מסננים את הפסטה מהמים.
  3. שמים את הפסטה המסוננת שוב בקערת זכוכית, מוסיפים את הפטריות,בצל מגורד,חלב,חמאה,גבינה צהובה מגורדת,שן שום מגורד ומעט אגוז מוסקט מגורד (לא חובה),מלח,פלפל שחור גרוס,מערבבים היטב ומכניסים למשך 5 דקות במיקרוגל (שוב באמצע לעצור את פעילות המיקרוגל,לערבב ואז להמשיך בפעולת המיקרוגל).
  4. להוציא מהמיקרוגל ולהגיש.

סרטון המדגים את כל שלבי ההכנה של הפסטה פנה ברוטב שמנת פטריות:

Posted in חלבי

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!