תפריט סגור

קבב טורקי אמיתי מתכון

קבב טורקי מתכון

קבב טורקי אמיתי מתכון

מצרכים להכנת קבב טורקי אמיתי:
קילו בשר טחון מורכב מחמישים אחוז מכסה אנטריקוט וחצי צלעות או צוואר
200 גרם שומן טלה
צרור פטרוזיליה קצוץ
150 גרם בצל יבש מושרה במים כ5 דקות ולאחר מכן מסננים אותו(לא סוחטים)
200 גרם פיסטוק חלבי קצוץ
2 פלפלים חריפים ירוקים קצוצים דק דק
2 גבעולי סלרי קצוצים דק דק
כפית מלח
כפית פלפל שחור
כף בהרט
כף כמון

אופן הכנה:
1. ללוש היטב במשך 5 דקות את כל החומרים (כך נפריש את החלבון שבבשר)וזה הסוד להדבקת הקבב.
2. נותנים למסה לנוח 6 שעות במקרר.
3. לשפד בשיפודים ארוכים ולגלגל בנייר אפייה ולהכניס למקרר ללילה.


מבצע מיוחד לחברי "פסיפלורה מתכונים"
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "יונדאי" כולל משלוח עד הבית במחיר של 350 ש"ח בלבד
כולל שנה אחריות!!!
המלאי מוגבל ל-100 יחידות בלבד.

להזמנות חייגו עכשיו 052-7876868


מתכון נוסף להכנת קבב טורקי:

Posted in כללי

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!