קבב טורקי אמיתי מתכון

קבב טורקי מתכון
קבב טורקי מתכון אמיתי של השף שמואל ששון

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

קבב טורקי אמיתי מתכון

מצרכים להכנת קבב טורקי אמיתי:
קילו בשר טחון מורכב מחמישים אחוז מכסה אנטריקוט וחצי צלעות או צוואר
200 גרם שומן טלה
צרור פטרוזיליה קצוץ
150 גרם בצל יבש מושרה במים כ5 דקות ולאחר מכן מסננים אותו(לא סוחטים)
200 גרם פיסטוק חלבי קצוץ
2 פלפלים חריפים ירוקים קצוצים דק דק
2 גבעולי סלרי קצוצים דק דק
כפית מלח
כפית פלפל שחור
כף בהרט
כף כמון

אופן הכנה:
1. ללוש היטב במשך 5 דקות את כל החומרים (כך נפריש את החלבון שבבשר)וזה הסוד להדבקת הקבב.
2. נותנים למסה לנוח 6 שעות במקרר.
3. לשפד בשיפודים ארוכים ולגלגל בנייר אפייה ולהכניס למקרר ללילה.

מתכון נוסף להכנת קבב טורקי:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: