קציצות ירק אפויות מתכון של אורית לוי

קציצות ירק מתכון
קציצות ירק מתכון קל להכנה של אורית לוי

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

קציצות ירק אפויות מתכון של אורית לוי

מצרכים להכנת קציצות ירק אפויות:

4 תפוחי אדמה
1 כף אבקת מרק עוף
1 כף גדושה פירורי לחם ובפסח קמח מצה
רבע צרור פטרוזיליה קצוצה ורבע צרור כוסברה קצוצה
1 בצל מגורר
1 ביצה
2 יח' שום כתוש

אופן ההכנה
1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
2. מבשלים את התפוח אדמה עד לריכוך, מועכים ויוצרים פירה ולתבל עם פלפל ומלח.
3. מוסיפים את שאר החומרים לפירה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
4. בערת ידיים רטובות יוצרים קציצות ומסדרים בתבנית עם נייר אפיה ואופים חצי שעה.
5. לאחר חצי שעה הופכים את הקציצות ולאפות 15 דקות נוספות בחום של 180 מעלות.

למתכוני תוספות לחצו על הקישור: מתכוני תוספות

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *