חני קונאשוילי משתפת אותנו במתכון שלה לסירות תפוחי אדמה ממולאות.
מורן תורגמן משתפת אותנו בתבשיל חצילים שיכול להוות תוספת לאורז או לשמש בתור סלט.
אורטל עמרם משתפת אותנו במתכון שלה לשקשוקה חריפה אש.
צופית בן יוסף משתפת אותנו במתכון שלה לשניצל תירס ב-10 דקות.
מדי רואקי משתפת אותנו במתכון שלה לבצלים ממולאים בבשר.
אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לקציצות קישואים מושלמות.
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.
לצפיה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.
זהר עברו משתף אותנו במתכון שלו לפסטרמה ביתית מושלמת. 750 גרם חזה הודו או חזה עוף (עד 1 ק"ג ) 3 כוסות מים (720 מ"ל) 3 כפות שטוחות מלח לציפוי: 1 כף…
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.
נאוה מלכה משתפת אותנו במתכון שלה לפירושקי עם בשר טחון. קילו קמח. 2 כפות שמרים יבשים. 2 כפות סוכר. 2 כפות שמן זית. 2.5 כוסות…
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.
שונטל אלמועלם משתפת אותנו במתכון הקל שלה לפריקסה.