תפריט סגור

קציצות כרובית ובשר מטוגנות של דורית אלישע

קציצות כרובית ובשר מטוגנות

השילוב של הכרובית עם הבשר נותן טעם ממכר לקציצות
ותודה לדורית אלישע ששיתפה אותנו במתכון.

מצרכים:
1 כרובית
1 בצל
300 גרם בשר טחון
חצי כפית אבקת מרק בצל
שמן
2 שיני שום
3 כפות קמח או קמח מצה
3 ביצים
קורט אגוז מוסקט
קורט כמון
קורט כורכום
חצי צרור פטרוזיליה
פלפל
מלח

אופן ההכנה:
1. מפרקים את הכרובית לפרחים ומבשלים כפית מלח עד אשר הכרובית מתרככת לגמרי.
2. לאחר שהכרובית התרככה,מסננים מנוזלים ומועכים בדיוק כמו שמועכים פירה,יש לוודא שלא משארים גושים והמרקם חלק.
3. מוספים אל פירה הכרובית שהכנו את קמח,שום כתוש,בצל קצוץ,בשר טחון ,ביצים,פטרוזיליה קצוצה,אגוז מוסקט,כמון,כורכום,פלפל,מלח ואבקת מרק בצל,מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
5. יוצרים מהתערובת קציצות ומטגנים עד להשחמה מ-2 ההצדדים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!