קציצות עוף בהכנה מוקדמת

קציצות עוף בהכנה מוקדמת
פתרון מושלם של תומר תומס , קציצות עוף שמכינים מראש ופשוט מוסיפים רוטב ומגישים.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פתרון מושלם של תומר תומס , קציצות עוף שמכינים מראש ופשוט מוסיפים רוטב ומגישים.


סרטון להכנת קציצות עוף:

מצרכים:

חבילת פטרוזיליה
חבילת כוסברה
3 בצלים
3 שיני שום
2 ק"ג חזה עוף טחון
2 כפות שמן זית
כפית מלח
כפית פלפל שחור

אופן הכנה:

  1. במעבד מזון שמים את חבילת הכוסברה,פטרוזיליה,בצלים,שיני שום וטוחנים לתערובת אחידה.
  2. בקערה שמים את החזה עוף הטחון ומוסיפים את התערובת שטחנו במעבד מזון(פטרוזיליה,כוסברה,בצל,שום),מלח,פלפל שחור ושמן זית ולשים עד לקבלת עיסה אחידה.
  3. בעזרת מכשיר להכנת פלאפל(אפשר גם ידנית) יוצרים קציצות ומסדרים על תבנית עם נייר אפיה משומן.
  4. מרססים מעל את הקציצות בתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות מצב טורבו למשך כ-10 דקות עד להשחמה קלה.
  5. לאחר 10 דקות בתנור,מוציאים ונותנים לקציצות להתקרר.
  6. מסדרים בשכבות בקופסא(יש להפריד עם ניילון בין שכבה לשכבה) ,מכסים ומקפיאים עד לשימוש.
  7. כאשר רוצים להשתמש בקציצות, מכינים רוטב וזורקים לתוכו את הקציצות ומבשלים.

מתכונים נוספים:
חלות לשבת
סלטים מרוקאים
מטבוחה מתכון

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: