Search

קראנץ פיסטוק ושוקולד לבן מתכון מושחת

קראנץ פיסטוק ושוקולד לבן מתכון מושחת

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

2/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

זמן הכנה: 20 דקות זמן הקפאה: שעה +

מצרכים:

לבסקוויטים:

  • 2 חבילות ביסקוויטים פתי בר

לקרם:

  • 2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה
  • 4 כפות אבקת פודינג וניל
  • 1 כוס סוכר
  • 1 גביע (200 מ"ל) שמנת חמוצה
  • 500 גרם גבינה לבנה 5% או 9%

לציפוי:

  • 200 גרם שוקולד לבן
  • ½ כוס פיסטוקים קלופים, קצוצים גס

אופן ההכנה:

  1. הכנת הקרם: בקערת מיקסר, מקציפים את השמנת המתוקה, אבקת הפודינג והסוכר עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים את השמנת החמוצה והגבינה הלבנה ומקציפים רק עד לאיחוד.
  2. הרכבת הקינוח: בתבנית אינגליש קייק או תבנית עגולה בקוטר 24, מסדרים שכבה של ביסקוויטים. מורחים מעל שכבה נדיבה של קרם. חוזרים על הפעולה עם שכבה נוספת של ביסקוויטים וקרם. מסיימים בשכבת ביסקוויטים.
  3. הקפאה: מכסים את התבנית בניילון נצמד ומקפיאים לפחות שעה, עד שהקינוח מתייצב.
  4. ציפוי: ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל או על בן מארי. מוסיפים את הפיסטוקים הקצוצים ומערבבים. יוצקים את הציפוי על הקינוח הקפוא ומחזירים להקפאה קצרה עד שהציפוי מתייצב.
  5. הגשה: חותכים את הקינוח למנות ומגישים קר.

טיפ: ניתן להוסיף לקרם 2-3 כפות מחית פיסטוק לקבלת טעם פיסטוק עשיר יותר.

מתכון של שירין מחלב.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות