דרגו את המתכון
מירי גולני משתפת אותנו במתכון שלה לרולדת טניל במילוי קרם שוקולד.
- מילוי העוגה:
- 1 שמנת להקצפה 38%
- 1 כפית נס קפה
- 3 כפות סוכר
- 1 וחצי כפות פודינג אינסטנט בטעם שוקולד
- עוגה
- 5 ביצים
- 3/4 כוס סוכר
- 1/2 כוס שמן
- 1 כפית וניל
- 3/4 כוס קמח (לא תופח)
- ציפוי העוגה
- 1 שמנת להקצפה 38%
- 3 כפות אבקת סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כף אינסטנט פודינג בטעם וניל
אופן ההכנה
- מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף חזק .
- סוגרים את המיקסר ותוך כדי קיפול עם מרית מוסיפים את שאר המצרכים.
- לשטח את התערובת על גבי נייר אפייה בתבנית התנור וליישר עם מרית.
- לאפות בטורבו, חום 175 מעלות, כ-15 דקות (לבדוק בשיטת הקיסם) .
- בגמר האפייה, להפוך את הרולדה ע"ג מגבת מטבח נקייה, לקלף בזהירות את נייר האפייה (מהצד העליון כלפי מטה) ולגלגל את הרולדה לרוחב בתוך המגבת.
- כשהרולדה התקררה לפתוח אותה ולמרוח עליה את קרם המילוי, ולגלגל.
- להעביר את הרולדה המגולגלת לנייר אפייה, ולמרוח עלייה את קרם הציפוי .
- להעביר את הרולדה לצלחת הגשה או לקופסה סגורה ולמקרר.
מתכון לרולדה הכי טובה בעולם: