חיפוש

אוסובוקו מתכון קל ומושלם עם פטריות

אוסובוקו מתכון ומושלם עם פטריות

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

אוסובוקו מתכון קל ומושלם עם פטריות

אוסובוקו רך בשילוב עם פטריות מתכון קל של מדי רואקי.

מצרכים

3 נתחי אוסובוקו או 3 נתחי שריר + 3 עצמות מח
2 בצלים קצוצים
2 סלסילות פטריות פורטובלו או שמפניון פרוסות לפרוסות דקות.
קופסת עגבניות מרוסקות
שמן זית
כף וחצי סילאן
כף פפריקה מתוקה
½ כפית פפריקה חריפה
½ כפית אגוז מוסקט
כף כמון
כפית פלפל שחור
מלח
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים

אוסובוקו בתנור: תבשיל של תומר תומס
אוסובוקו בתנור רך בטירוף
אוסובוקו עם בצלים מקורמלים מנה מדהימה לראש השנה

מתכון קל נוסף של אוסובוקו

אופן הכנה

1. מטגנים את הבצל עד לשקיפות ומוציאים מהסיר.
2. סוגרים את הבשר מכל צדדיו. מוסיפים את הבצל והעגבניות המרוסקות מתבלים בכל התבלינים ומוסיפים מים רותחים בגובה הבשר.
3. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כשעתיים.
4. במחבת נפרדת מקפיצים את הפטריות במעט שמן זית ומוסיפים אותם לסיר.
5. ממשיכים לבשל עוד כשעה עד שהבשר רך בנעיצת מזלג.
בהצלחה ובתאבון מדי 🙏❤️🍷

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות