חיפוש

גלידת סורבה הדרים מרענן

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

גלידת סורבה הדרים מרענן

אנחנו צוללים לתוך עולם הפינוקים הקפואים עם סורבה הדרים טעים ומרענן. הקינוח המענג הזה הוא לא רק חביב הקהל אלא גם משב רוח מרענן. הסורבה, ששורשיו בפרס העתיקה, עשה כברת דרך, והמתכון הזה הוא טוויסט מודרני לקלאסיקה. עמוס בטוב של פירות טריים, הסורבה הזה הוא ניקוי החך המושלם או סיום מתוק לכל ארוחה.

רכיבים:

  • 2 כוסות מיץ הדרים סחוט טרי (תערובת של תפוזים, לימונים וליים)
  • 1 כוס מים
  • 1 כוס סוכר
  • גרידה מפרי הדר אחד
  • קורט מלח
  • אופציונלי: עלי נענע לקישוט

הוראות הכנה:

  1. בסיר על אש בינונית מערבבים מים וסוכר. מערבבים עד שהסוכר נמס לחלוטין ליצירת סירופ פשוט. תנו לזה להתקרר.
  2. בקערת ערבוב מערבבים את מיץ הדרים סחוט טרי, גרידת וקורט מלח. יוצקים פנימה את הסירופ הפשוט שהתקרר ומערבבים היטב.
  3. יוצקים את התערובת לכלי רדוד, מבטיחים שכבה אחידה. להכניס אותו למקפיא.
  4. כל 30 דקות מוציאים את המנה ומערבבים היטב בעזרת מזלג. זה מונע מגבישי קרח להיווצר ונותן לסורבה שלכם מרקם חלק יותר.
  5. חוזרים על התהליך עד שהסורבה יציב וניתן לגליפה, בדרך כלל כ-3-4 שעות.
  6. מגישים את סורבה הדרים בקערות או קונוסים צוננים. מקשטים בעלי נענע טריים לתוספת של טעם.

אלטרנטיבה לאוכלי כשרות:

לחברינו הכשרים הקפידו להשתמש בסוכר בעל תעודת כשרות. אתה יכול גם להחליף דבש או סירופ אגבה בסוכר, ולהתאים את הכמות למתיקות המועדפת עליך.

יתרונות תזונתיים:

  • סורבה הדרים זה הוא לא רק פינוק לבלוטות הטעם שלך אלא גם בחירה בריאה. עמוס בויטמין C מפירות ההדר הטריים, זה חיזוק למערכת החיסון שלך. הסורבה דל בקלוריות ושומן, מה שהופך אותו לפינוק נטול רגשות אשם. בנוסף, הסוכרים הטבעיים מהפירות מספקים בעיטה מתוקה ללא צורך בתוספת יתר של סוכרים.

כמות: מתכון זה מכין כ-4 מנות של סורבה הדרים מרענן.

זמן הכנה: התכוננו להרשים תוך כ-15 דקות בלבד. החלק הכי קשה זה לחכות שזה יקפא, אבל תאמינו לי, זה שווה את זה.

רמת קושי: קלי קלות. המתכון הזה נופל על הצד הקל של הדברים. אין צורך בציוד מפואר או מומחיות קולינרית.

טיפים לשיפור:

  • התנסו בשילובי הדרים שונים לטוויסט ייחודי.
  • הוסף שפריץ של וודקה לתערובת לפני ההקפאה לקבלת מרקם רך יותר וניתן לגליפה.
  • כדי לחסוך זמן, הכינו את הסירופ הפשוט מראש וצננו אותו לפני הערבוב.

הנה לכם, סורבה הדרים מרענן, קל להכנה ולא פחות טעים. אז, קח את המרכיבים שלך, שים על הסינר שלך, ובואו נצלול לעולם של תענוגות קפואים תוצרת בית! תהנו!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות