חיפוש

חרשוף עם עוף מתכון מרוקאי מסורתי

חרשוף עם עוף

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

חרשוף עם עוף מתכון מרוקאי מסורתי

נטלי אמידי משתפת אותנו במתכון מרוקאי מסורתי של חשרשוף עם עוף.

מצרכים:
חרשוף
לימון
2 בצלים
עוף
אפונה (חצי שקית)
כף וחצי מרק עוף
כפית כורכום
רבע כפית מלח
פלפל שחור
עלים של סלרי
אופן הכנה מופיע בהמשך








מתכונים נוספים:
פשטידת תפוחי אדמה גבוהה מרוקאית מתכון מיוחד
לחם פרנה מרוקאי מתכון אותנטי
סיגרים בשר מרוקאים בטעם משגע

מתכון נוסף:

אופן הכנה:
1. ראשית נרתיח את החרשוף במים עם לימון למשך רבע שעה גם כדי להוריד לכלוך אם יש וגם כדי לרכך אותו טיפה.
2. בסיר רחב נטגן 2 בצלים לרצועות עד שמשחימות.
3. ברגע שמשחימות נשים את העופות ונטגן אותם קלות עם הבצל, נשים 3 כוסות מים חמימים בסיר, ונשים כף וחצי מרק עוף, כפית כורכום( לא מלאה) רבע כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור, נערבב הכל ביחד ולתת לזה לרתוח על התבלינים.
4. לאחר רתיחה שמים את החרשוף מסודר בכל הסיר ונוסיף עוד כוס מים וסוגרים סיר לרבע שעה, על אש נמוכה לאחר שהחרשוף מתרכך עוד קצת נוסיף קצת למעלה עלים של סלרי , מיד אחרי נשים את האפונה, ממלאים מים על גובה כל המרכיבים, נתקן טעמים ונסגור סיר ל40 דק על אש בינונית, ולאחר מכן לעוד 15 דק על אש נמוכה עד שהאפונה והחרשוף רכים.
מי שלא מוצא חרשוף סלרי גם עושה את העבודה הכנתי גם בעבר עם סלרי ויצא לא פחות טעים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות