חיפוש

טארט גבינה כמו במסעדות

טארט גבינה כמו במסעדות

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

טארט גבינה כמו במסעדות

דור אמגר משתפת אותנו במתכון מושלם לטארט גבינה כמו במסעדות

מצרכים:
לבסיס הטארט:
2 כוסות קמח
כוס סוכר
2 כפות שמנת חמוצה
100 גרם חמאה
2 חלמונים
למלית הגבינה:
1 גביע גבינה לבנה 5% (250 גרם)
1 מיכל שמנת חמוצה 9%
½ כוס שמנת מתוקה
½ כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 כף תמצית וניל
2 חלמונים
לפירורי העוגה:
50 גרם חמאה קרה
½ כוס קמח רגיל
2 כפות סוכר
אופן ההכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
טארט תותים וקרם פטיסייר מושלם
טארט טאטן מתכון מושלם
טארט קרם פטיסייר עם פירות יער כולל סרטון – נעה עינת

מתכון נוסף לטארט גבינה:

אופן הכנה:
1. מערבבים את כל חומרי הבסיס במג'ימקס/מיקסר לבצק אחיד. מחממים מראש תנור ל-150 מעלות. משמנים את התבניות ומשטחים את הבצק לבסיס. מניחים במקרר 10 דקות.
2. בינתיים מכינים את מלית הגבינה – מערבבים את הכל לתערובת אחידה וממלאים את השקעים. מכניסים לתנור על חום 180 מעלות ל-15 דקות עד כמעט התקשות הגבינה למעלה.
3. בזמן האפייה מכינים את פירורי העוגה – מערבבים במג'ימיקס ועם הידיים מפוררים את הפירורים על שקעי הגבינה. מכניסים לתנור עד להשחמה. ניתן לצנן מעט ולהגיש.
4. מי שרוצה אפשר להוסיף גם 2 תפוחים ירוקים, פשוט מקלפים, חותכים לפרוסות דקות, מערבבים בנפרד עם כף סוכר חום ומעט קינמון ומניחים על הבצק, ורק לאחר מכן מוסיפים את מלית הגבינה.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות