דרגו את המתכון

מרק חרירה הינו מרק מרק מרוקאי מזין אשר מורכב מעדשים,גרגירי חומוס ,איטריות,ירקות,עשבי תיבול,מיץ לימון ומומלץ במיוחד לחורף הקר, כמוכן לרוב משתמשים במרק זה לארוחה מפסקת לפני הצום ביום כיפורים.בניגוד לגרסאות אחרות,המתכון הינו מתכון צמחוני.
המתכון באדיבות: נועם זיגדון

מצרכים למתכון:

אופן הכנת המתכון:

  1. לטגן את הבצל עם השמן עד לקבלת גוון זהוב .
  2. להוסיף את העגבניות לבשל כ- 5 דקות נוספות .
  3. להוסיף את המים התבלינים והירק חוץ מהאטריות .
  4. לבשל כ-45 דקות עד שהקטניות רכות .
  5. להוסיף מיץ מחצי לימון ואת האטריות ולבשל עוד 5 דקות.
  6. *אפשר להוסיף בטטה תפוח אדמה שעועית לבנה.*

מתכון נוסף של מרק חרירה של חן במטבח:

5 המרקים הכי פופולארים בשנת בשנת 2021 באתר פסיפלורה מתכונים:

  1. מרק עדשים ירוקות בקלי קלות
  2. מרק עגבניות הכי טעים שיש
  3. מרק ירקות פשוט וטעים
  4. מרק חרירה מושלם של תומר תומס
  5. מרק עדשים כתומות מושלם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות