חיפוש

מתכון הורס לקציצות בשר ברוטב עגבניות

מתכון הורס לקציצות בשר

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מתכון הורס לקציצות בשר

מתכון הורס של קציצות בשר של דניאל טרמפורוש כהן.

מצרכים:

✅️ קילו בשר טחון
✅️ 4 גבעולים של סלרי- ניתן להמיר בפטרוזיליה
✅️ 2 בצלים- אחד גדול ואחד קטן .
✅️ פלפל אדום אחד
✅️ תבלינים
✅️ 3 שיניי שום
✅️ קופסא של עגבניות מרוסקות- 400 גרם
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
קציצות בשר עם פתיתים בסיר אחד
קציצות בשר טחון ברוטב של תומר תומס
קציצות בשר מרוקאיות ברוטב עגבניות מתכון הורס

מתכון נוסף:

אופן הכנה:

1. שמים סיר על להבה גבוהה ולתוך הסיר שופכים שמן ומטגנים בצל שחתוך לקוביות קטנות, לאחר מכן מוסיפים את הפלפל האדום, 2 גבעולים של סלרי שחתוכים לחצי ושום שחתוך לעיגולים דקים.
2. במקביל שמים את הבשר הטחון בקערה ומוסיפים בצל שגורד בפומפייה וסלרי שחתכנו דק דק (אפשר במקום סלרי לשים פטרוזיליה) ומתבלים : כפית גדושה של מלח, פלפל שחור, 2 כפיות כמון, מעט בהרט, חצי כפית פפריקה אדומה ומעט כורכום, כפית של תבלין לקציצות ובנוסף כפות של פירורי לחם (ללא גלוטן) . את כל העיסה לשים היטב למספר דקות ויוצרים כדורים קטנים או קבבונים . אחרי שהירקות בסיר התחילו להזהיב מוסיפים את הקציצות ומנמיכים את הלהבה של האש ומכסים את הסיר . לאחר מספר דקות מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומכסים את הסיר.
3. אחרי בערך רבע שעה ניתן לערבב- הקציצות צריכות להתקשות אז ערבוב לפני הזמן עלול לגרום להם להתפרק.
4. להשאיר על הגז לבערך עוד חצי שעה והקציצות מוכנות.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות