חיפוש

מתכון לעוגת לוטוס וגבינה קלה להכנה וממכרת

מתכון לעוגת לוטוס וגבינה קלה להכנה וממכרת

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מתכון לעוגת לוטוס וגבינה קלה להכנה וממכרת

ספוי ששו ברוך משתף אותנו במתכון למתכון לעוגת לוטוס וגבינה קלה להכנה וממכרת

מצרכים:
שכבה ראשונה – בסיס:
1 חבילה עוגיות לוטוס (250 גרם – טחונות לפירורים דקים)
1 חבילה חמאה (מומסת)
שכבה שנייה – קרם הגבינות:
2 כוסות חלב
2 גביעי גבינה לבנה 9% (500 גרם)
2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה (500 מ"ל)
1 כוס סוכר
1 גביע שמנת מעושרת (200 מ"ל)
2 כוסות פודינג וניל
1 שקית קטנה ג'לטין טהור (14 גרם)
½ כוס מים
שכבה שלישית – ממרח לוטוס:
3 כפות ממרח לוטוס
אופן הכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
עוגת לוטוס מושלמת וקלה להכנה
עוגת לוטוס מסקרפונה
עוגת לוטוס מושלמת מתכון של מלכי בודיק

פינת האוכל של סיוון משתפת אותנו במתכון נוסף לעוגת גבינה לוטוס:

אופן הכנה:
הכנת בסיס העוגה:
1. לפורר ולטחון את עוגיות הלוטוס היטב עד לקבלת פירורים דקים.
2. להמיס את החמאה במיקרוגל, ולאחר מכן, לערבב את החמאה ביחד עם הפירורים עד שכל פירורי הלוטוס רטובים.
3. מעבירים את הפירורים לתבנית קפיצית עגולה, משטחים היטב לתחתית התבנית, ולהכניס למקפיא.
הכנת קרם הגבינות:
1. בתוך קערת מיקסר, מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם כוס הסוכר ועם הפודינג וניל עד לקבלת קצף יציב.
2. מוסיפים בהדרגה את הגבינה הלבנה ואת השמנת המעושרת יחד עם הגילטין הטהור וחצי כוס מים וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב שוב.
3. לשטח את הקרם מעל בסיס הלוטוס שבמקפיא.
4. לכסות את התבנית ולהכינס למקרר לארבע שעות לפחות.
הכנת ממרח הלוטוס:
1. להמיס את ממרח הלוטוס במיקרוגל במשך דקה אחת.
2. מורחים את הלוטוס המומס מעל השכבה השנייה.
3. מכניסים למקרר לעוד 4 שעות לפחות או למשך כל הלילה.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות