חיפוש

סלט חצילים פיקנטי של הלייף

סלט חצילים פיקנטי של הלייף

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

סלט חצילים פיקנטי של הלייף

ליטל אשואל משתפת אותנו במתכון מושלם של סלט חצילים פיקנטי.

מצרכים:
2 חצילים חתוכים לקוביות בינוניות
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות בינוניות
3 עגבניות חתוכות לקוביות בינוניות
5-6 שיני שום פרוסות
אחד מיכל 240 מ"ל עגבניות מרוסקות
1 כף גדושה רסק מרוכז
1 כוס מים
חצי כף פפריקה מתוקה
חצי כף תבלין שום גבישי
חצי כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית צ'ילי גרוס
1 כפית מלח
חופן פטרוזיליה קצוצה
אופן הכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
סלט חצילים וגמבה מתכון מטורף
סלט חצילים פיקנטי פשוט מושלם
סלט חצילים לשבת – המתכון ששבר את הרשת

מתכון נוסף לסלט חצילים פיקנטי של שחר חן פודיק:

רוצים לקבל מתכונים חדשים כל יום?
אתם מוזמנים להצטרף אלינו באינסטגרם או בפייסבוק
אופן ההכנה:
– שמים תחילה את קוביות החצילים במסננת עם מעט מלח ומשהים ל20 דק' להגרת נוזלים.
– מטגנים את קוביות החצילים ומוציאים על נייר סופג
– בסיר שמים שמן בכמות נדיבה, מתחילים בטיגון הפלפל הירוק כחמש דק'. מוסיפים עגבניות ופרוסות שום ומטגנים כעשר דקות עד שהעגבניות נעשות מחוספסות וטיפה נמרחות.
– מוסיפים עגבניות מרוסקות, רסק, תבלינים ומים ומערבבים.
– מוסיפים את החצילים ומערבבים. מבשלים על אש נמוכה כ20 דקות.
– לבסוף מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים. מקררים ומעבירים לכלי אטום. מאחסנים במקרר.

סלט חצילים נוסף של מוריה:

2 חצילים בינוניים יפים
מיץ מלימון שלם סחוט
3 שיני שום קצוצות דק
צרור כוסברה קצוצה
צרור נענע קצוצה
1 כף צנוברים
2 כפות חומץ
כפית סילאן
1/2 כפית כמון
מלח ופלפל שחור
שמן זית בנדיבות

אופן ההכנה
הכנת החצילים: בתבנית המיועדת לתנור אני מניחה את שיני החצילים ששטפתי אותם היטב ונעצתי בהם עם מזלג. אני מכניסה לתנור ל200° מעלות נותנת להם לקבל השחמה ולהיות רכים, לאחר מכן אני מוציאה מהתנור לקירור. אני חתכתי רק בבוקר נתתי להם להתקרר ישר אחרי הוצאתם מהתנור, ולאחר מכן הכנסתי עד הבוקר את החצילים למקרר. .
1תיבול: לאחר קירור החצילים אני חותכת מהצדדים, ומתחילה לחתוך לקוביות יחד עם העור-קליפה של החצילים, מניחה בקערה מתבלת מערבבת היטב ולמקרר לאיחוד הטעמים

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות