חיפוש

קציצות ברוקולי טבעוניות אפויות

קציצות ברוקולי טבעוניות אפויות

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

קציצות ברוקולי טבעוניות אפויות

טל אליעד המתמחה בתזונה טבעונית ללא גלוטן משתף אותנו במתכון מושלם של קציצות ברוקולי טבעוניות אפויות בתנור וללא גלוטן.

מצרכים:
1 חבילת טופו קדיתא 300 גרם (טופו שהמרקם שלו מאוד עדין וגם הטעם. הוא יותר יקר מהטופו הרגיל אבל מבחינת האיכות הוא נפלא ולא משתווה לטופו הרגיל שאיתו אפשר להשתמש לצלייה או תוספת לסלט)
400-500 גרם ברוקולי מאודה קלות
½ כוס שיבולת שועל
1 בצל גדול חתוך קטן (רצוי לטגן לפני – מוסיף מאד לטעם)
שן שום
חופן כוסברה חתוכה קטן
2 כפיות שום יבש
2 כפיות בצל יבש
כף טחינה גולמית
חופן פטרוזיליה
מעט כורוכום
מלח
פלפל לפי הטעם

פשטידת ברוקולי עם גבינות
פשטידת ברוקולי וגבינה
לביבות ברוקולי וגבינה מושלמות

אופן ההכנה:

  • נטחן הכל במעבד מזון, בידיים משומנות או רטובות נעשה קציצות
  • נניח על מגש אפיה ונאפה בחום 200 מעלות כ-20 דקות או עד שמזהיב
  • מתכון נוסף לקציצות ברוקולי וגבינה אפויות:

    טל אליעד קסם טבעוני

    עוד מתכונים

    מתכונים מומלצים:

    תגיות:

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    תפריט נגישות