מתכון לניוקי עם פטריות וערמונים😍
מתכון של סוניה סאני בן הרוש.
מצרכים
1 חבילת ניוקי תפו"א(500 גרם)- לבשל לפי הוראות יצרן
1 סלסלת פטריות שמפניון חתוכים לרבעים
2 שקיות ערמונים קלויים קלופים
5 שיני שום פרוסים
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות סילאן
1 כף רוטב צ'ילי
1 כף רוטב טריאקי
חופן פטרוזליה קצוצה
אופן ההכנה
1. אופן ההכנה:
2. מבשלים את הניוקי לפי הוראות היצרן .
3. (בישול של 2-3 דקות בערך במים רותחים עם כפית מלח עד שהניוקי צפים).
4. במחבת גדולה או בווק מטגנים קלות את השום הפרוס עם 4 כפות שמן זית, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד 2 דקות, מוסיפים את הערמונים ומערבבים.
5. מוסיפים את הניוקי ומערבבים.
6. מתבלים במלח פלפל ושאר הרטבים וממשיכים לטגן 2 דקות לספיגת הטעמים.
7. לסיום מפזרים מעט פטרוזילה קצוצה, ערבוב קטן ומכבים את האש.
8. מעבירים לצלחת וזוללים יאמי😍.
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.