דרגו את המתכון
סלט קינואה מתכון מעלף
מורן תורגמן משתפת אותנו במתכון מעלף של סלט קינואה.
כוס וחצי קינואה
מעט שמן
פטרוזליה קצוצה
2 מלפפונים חתוכים
קוביות בטטה
אגוזי מלך קצוצים
חמוציות
לרוטב
שמן זית
מלח ופלפל שחור לפי טעם
כפית סילאן
מעט שמן שומשום
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נופים:
קינואה מתכון קל עם גזר
סלט קינואה מתכון מושלם
סלט חצילים מתכון משגע
מתכון נוסף:
אופן הכנה:
1. לבשל את הקינואה: בסיר קטן לשים מעט שמן, כוס וחצי קינואה, 3 כוסות מים רותחים. להביא לרתיחה ולבשל על אש נמוכה עם מכסה סגור כ- 20 דקות. לכבות את האש ולהשאיר סגור 10 דקות.
2. בקערה לשים את הקינואה, קוביות בטטה (שנאפו בתנור עם מעט שמן זית) , פטרוזליה, אגוזים קצוצים גס, חמוציות ומלפפון.
3. לערבב את כל חומרי הרוטב ולשפוך על הסלט ולערבב היטב.