Blog

בייגל מתכון אמריקאי אותנטי

בייגל מתכון אמריקאי אותנטי

בייגל מתכון אמריקאי אותנטי

סרטון להכנת בייגל אמריקאי:

מצרכים למתכון בייגל אמריקאי

3.5 כוסות קמח.
2/3 1 כוסות מים פושרים.
3 כפות סוכר
2 כפיות שמרים יבשים
2 כפיות מלח
פרג או שומשום לציפוי



1. בקערה שמים חצי כוס קמח( את שאר הכמות שמים בצד ),הסוכר והשמרים.
2. מוסיפים את המים בהדרגה ומערבבים לתערובת אחידה.
3. מכסים ומשאירים לתפיחה חצי שעה.
4. מוסיפים את שארית הקמח והמלח ולשים בעזרת מיקסר עד לקבלת בצק אחיד.
5. מכסים ומתפיחים לשעה עד שעה וחצי (עד שהבצק מכפיל את הנפח).
6. ליצור מהבצק נקניק ולחלק ל-10 חתיכות שוות.
7. ליצור מכל חתיכה כדור ולשים על נייר אפייה, לכסות ולהשאיר לתפיחה חצי שעה.
8. יוצרים חור במרכז הבייגל.
9. שמים את הבייגל במים חמים ל-4 דקות והופכים צד.
10. שמים את הציפוי האהוב ( פרג או שומשום).
11. מסדרים בתבנית עם נייר אפייה.
12. מכניסים לאפייה למשך 20 דקות בחום של 230 מעלות.

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
בייגל מתכון אמריקאי
Published On
ציון ממוצע
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!