דרגו את המתכון
תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לכנאפה כרובית.
מצרכים:
- ראש כרובית
- 100-200 גרם שערות קדאיף
- 1 כף מיונז
- 1 כף חרדל דיזון
- כף שמן זית
אופן הכנה:
- חולטים במים מלח את הכרובית למשך כ-15 דקות עד שהכרובית מתרככת.
- בתחתית מגש של כנאפה, מורחים מעט טחינה גולמית,שמים במרכז את הכרובית ומועכים אותה כפי שמוצג בסרטון.
- בקערה שמים שמים את שערות הקדאיף ומוסיפיפים כף מיונז,כף חרדל דיזון,כף שמן זית ומערבבים היטב ושמים בצד ל-5 דקות ששערות הקדאיף יתרככו.
- לאחר ששערות הקדאיף התרככו מפזרים מעל הכרובית במגש ויוצרים שכבה אחידה ולא עבה.
- שמים בתנור למשך 25 דקות עד שהכנאפה מזהיבה.
- פורסים ומעל שמים טחינה ומגישים.