פסטה טריה ברוטב עגבניות מתכון של תומר תומס

פסטה טריה ברוטב עגבניות
פסטה טריה ברוטב עגבניות מתכון קל ופשוט

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פסטה טריה ברוטב עגבניות מתכון של תומר תומס


מצרכים:
3 כוסות חד פעמי של קמח
3 ביצים
חצי כוס שמן זית
חצי כפיתפלפל שחור גרוס
מלח
3 שיני שום
כמה עלי בזיליקום
5 עגבניות

אופן הכנה:
1. שמים בקערה את הקמח, יוצר גומה במרכז ושובר במרכז הגומה את הביצים.
2. ומערבבים את הביצים עם הקמח ולשים כ-5 דקות
3. מוסיפים לבצק כפית שמן,חצי כפית של מלח ומערבבים עד לבצק אחיד.
4. מכסים את הבצק ונותנים לנוח 20 דקות
5. מקלפים את העגבניות וחותכים את העגבניות לקוביות.
6. קוצצים את שיני השום ומוסיפים לעגבניות הקצוצות.
7. שמים במחבת את השמן הזית ושמים ישר את העגבניות עם השום.
8. מרתיחים מים עם כפית גדושה של מלח.
9. מקמחים את משטח העבודה ומרדדים את הבצק לעובי של דף דק.
10. מוסיפים פלפל שחור גרוס וחצי כפית מלח לרוטב העגבניות, מערבבים ומנמיכים את האש.
11. חוצים את הבצק ל-2 ומגלגלים כפי שהודגם בסרטון.
12. חותכים את הבצק לרצועות בעובי הרצוי.
13. מקמחים קצת את הפסטה החתוכה.
14. כשהמים ממש רותחים, שמים את הפסטה במים.
15. לאחר שהמים עם הפסטה רתחו נותנים לזה עוד 3 דקות בישול ומעבירים את הפסטה לרוטב העגבניות להמשך בישול ומערבבים היטב.
16. מעבירים לצלחת הגשה ומגישים. קוצצים את עלי הבזילקום ומפזרים מעל ומגרדים מעל פרמז'ן

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *