חיפוש

לאפות מושלמות לעל האש ביום העצמאות

לאפה מתכון ליום העצמאות

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

לאפות מושלמות לעל האש ביום העצמאות

עדי רות משתפת אותנו במתכון מושלם של לאפות לעל האש ביום העצמאות.

מצרכים:
½ קילו קמח לבן רגיל
1.5 כף שמרים יבשים
כף סוכר לבן
כף מלח
4 כפות שמן קנולה
½ מי סודה לשתייה
כוס מים פושרים
אופן הכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
לאפה מתכון ביתי מושלם כמו במאפיות
מתכון לאפה ביתית מושלמת
לאפות רכות וטעימות בקלי קלות

מתכון נוסף:

אופן הכנה:
1. בקערה לשים קמח שמרים וסוכר ונערבב, נשים מלח ולערבב ואז שמן ולערבב היטב, לשים את חצי כוס מי הסודה ולהתחיל ללוש ואז את המים בהדרגה
2. ללוש לבצק רך ונעים, אם הבצק מעט יבש להוסיף בערך עוד 2 כפות מים כף ועוד כף.
3. ללוש היטב את הבצק, חייב להיות אחיד רך ונעים.
4. מקמחים, מכסים בניילון ומתפיחים שעה
5. מורידים את האוויר ועל משטח מקומח מחלקים את הבצק ל-8 כדורים
6. מכסים ומתפיחים כ-20 דקות נוספות
7. מרדדים כל כדור לעלה גדול ועגול לא דק מדי, ועם הידיים במשיכות קלות מותחים את הבצק
8. מחממים על הגז בלהבה בינונית מחבת גדולה רצוי מאוד טפלון, אפשר גם להכין על ווק הפוך
9. מניחים על המחבת דקה בערך מכל צד, לאחר שמוציאים את הלאפות לעטוף במגבת כדי לשמור על הרכות

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות