Blog

אנטריקוט ברוטב יין אדום של השף אבי ביטון

אנטריקוט ברוטב יין אדום של השף אבי ביטון

אנטריקוט ברוטב יין אדום של השף אבי ביטון

מצרכים להכנת אנטריקוט ברוטב יין אדום:
נתח אנטריקוט במשקל 300 גרם
אספרגוס
עגבניות "מגי"
מלח ים דק
ראש שום

לרוטב יין אדום:
כוס וחצי של יין אדם
שום מקולף
פלפל שחור גרוס
מלח
סוכר
גבעולי טימין

אופן הכנה:
1. בסיר מבשלים את כל חומרי הרוטב עד שהרוטב מצטמצם.
2. ממליחים את נתח האנטריקוט וצולים על מחבת פסים משני הצדדים או על הגריל.
3. צולים את הירקות כמו שצלינו את האנטריקוט.
4. שמים את הירקות שצלינו בצלחת,מעל שמים את האנטריקוט ומעל מוזגים את רוטב היין אדום המצומצם.

למתכוני בשר נוספים לחצו על הקישור: מתכוני בשר

המתכון באדיבות : כרמלה

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
אנטריקוט ברוטב יין אדום
Published On

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!