פירושקי מושלם עם בשר טחון

פירושקי ממולא בשר טחון

נאוה מלכה משתפת אותנו במתכון שלה לפירושקי עם בשר טחון. קילו קמח. 2 כפות שמרים יבשים. 2 כפות סוכר. 2 כפות שמן זית. 2.5 כוסות מים עד 3 כוסות או כמה שהקמח סופח. כף מלח.. למילוי. 3 בצלים קצוצים. 750 גרם בשר טחון. מלח. פלפל שחור. אבקת מרק עוף. בהרט. פפריקה חריפה. צנובר. אופן ההכנה […]

קובה בורגול מושלמת וקריספית

קובה בורגול מתכון

שרה יוסף משתפת אותנו במתכון שלה לקובה בורגול מושלמת. 3 כוסות בורגול דק 1 כוס קמח 1 כוס קמח מצה או סולת 1/2 כפית מלח 1/4 כפית כורכום 1/4 כפית פפריקה 1כף שמן מילוי 2 בצלים יבשים קצוצים 1/2 כפית מלח 1/2 ק"ג בשר טחון 1/2 כפית פפריקה חריפה אפשר מתוק 1/2 כפית כמון אפשר […]

פרחי בצק עלים במילוי בשר

כמות ל2- ק"ג של בצק עלים. מכל קילו בצק יוצאים כ8 פרחיםלמילוי: 2 בצלים קטנים (או אחד גדול) 500 גרם בשר בקר טחון חצי קבנוס חתוך לקוביות קטנות כפית זרעי כוסברה טחונים (במכתש) חצי כפית זרעי כמון טחונים כפית גדושה ראס אל חנות 1/2 כוס אגוזים קצוצים 1/3 כוס צימוקים חתוכים קטן 1/2 כפית מלח […]

בורקס בצק מיונז

בורקס מבצק מיונז

מירי גולני משתפת אותנו במתכון שלה לבורקס מבצק מיונז,המתכון בהשראתה של עפרי רונית

סיגר מרוקאי מושלם של תומר תומס

סיגרים מרוקאים מתכון

תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לסיגר מרוקאי מושלם מצרכים: 1 ק"ג בשר טחון ללא שומן חצי צרור של כוסברה 1 בצל גדול 1 פלפל חריף (לא חובה) חצי כף פלפל שחור גרוס חצי כף מלח כף מלאה כמון 1 כף אריסה או 2 שיני שום ופפריקה מעט קמח להדבקה מהול במעט מים (יוצרים דבק) […]

תפריט נגישות