פילו במילוי דג – ארוחה קלה וטעימה

מאפה פילו במילוי דג – מתכון קל וטעים זמן הכנה: 30 דקות דרגת קושי: קל מתכון פשוט ומהיר להכנת מאפה פילו במילוי דג, שמתאים לארוחה קלה או לאירוח. עלי הפילו הפריכים עוטפים את הדג העסיסי, והתיבול הארומטי משלים את המנה בצורה מושלמת. מצרכים: 1 חבילה עלי פילו של שמרית (500 גרם) 4 פילה מושט (ללא […]
פתיתים אדומים עם נקניקיות – מתכון קל ומהיר

פתיתים אדומים עם נקניקיות בסיר אחד – ארוחה מהירה ומשביעה! זמן הכנה: 25 דקות דרגת קושי: קלה מאוד מצרכים: 3 כפות שמן זית 1 בצל סגול (קצוץ) 3 שיני שום (קצוצות) 4 נקניקיות גדולות (חתוכות לעיגולים) 1 כף פפריקה מתוקה 2 כפות רסק עגבניות ½ חבילת פתיתים אדומים 2 כוסות מים רותחים (או לפי הצורך, […]
מתכון לשקשוקה – הכי טעים שיש!

שקשוקה חריפה לוהטת – מתכון קל ומהיר זמן הכנה: 30 דקות דרגת קושי: קלה מאוד מצרכים: 4 שיני שום (פרוסות) 1 פלפל חריף (חתוך לטבעות) 1 כפית פפריקה מעושנת 1 כפית פפריקה חריפה 5-6 עגבניות (מקולפות וחתוכות לקוביות קטנות) מלח לפי הטעם 1 כפית אבקת מרק עוף פלפל שחור גרוס לפי הטעם מעט סוכר (לא […]
מתכון לבורקס גבינה – טעים כמו במאפייה

בורקס גבינה מבצק פריך – מתכון מושלם לשבת בבוקר זמן הכנה: שעה וחצי דרגת קושי: בינונית מצרכים: לבצק: 1 קילו קמח 1 כף מלח 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם) 2 ביצים גדולות 2 חבילות חמאה מומסת (200 גרם) ½ כוס שמן 1 ¼ כוסות מים בורקס גבינה ותרד מתכונים נוספים גלה כמה קלוריות יש […]
דג מרוקאי חריף בתנור – מתכון אותנטי

דג מרוקאי חריף בתנור – מתכון אותנטי זמן הכנה: 40 דקות דרגת קושי: קלה מאוד מצרכים: 6-7 חתיכות דג מושט 2 גמבות פרוסות 1 פלפל חריף ירוק פרוס 2-3 עגבניות בשלות פרוסות ½ ראש שום פרוס 1 צרור כוסברה קצוצה 1 כפית פפריקה מתוקה ½ כפית פפריקה חריפה 2 כוסות פול ירוק (טרי או קפוא) […]
פיצה ביתית כמו במסעדה – מתכון קל וטעים

פיצה ביתית כמו במסעדה – מתכון קל וטעים זמן הכנה: 30 דקות + 24 שעות התפחה זמן אפייה: 10-15 דקות דרגת קושי: בינונית מרכיבים: לבצק: 400 גרם קמח חיטה דורום 100 גרם קמח חיטה רך (אפשר גם 500 גרם קמח רגיל) 370 מ"ל מים פושרים 10 גרם מלח 2 גרם שמרים טריים 8 מ"ל שמן […]
סלמון בתנור עסיסי עם ירקות שורש צלויים

סלמון בתנור עסיסי עם ירקות שורש צלויים זמן הכנה: 15 דקות זמן בישול: 50 דקות דרגת קושי: קל מצרכים: דג סלמון שלם (מופשר עם העור) 2 כפות חרדל דיז'ון גרגרים 1 כף רכז רימונים שמן זית קורט מלח מעט פלפל שחור גרוס 2 כפות סילאן 1 כף טריאקי ירקות שורש: 1 בטטה, חתוכה לקוביות גסות […]
פרגיות ברוטב אדום עשיר ומהיר

פרגיות ברוטב אדום עשיר ומהיר זמן הכנה: 10 דקות זמן בישול: 20 דקות דרגת קושי: קל מצרכים: 1 בצל, חתוך לפרוסות שמן זית או שמן רגיל ½ קילו סטייק פרגית, חתוך לחצאים 1 גמבה, חתוכה לריבועים גסים 1 כף פפריקה מתוקה 2 כפות שמן 1 כף רסק עגבניות 1 כפית מלח 1 כפית כורכום ½ […]
שוקיים מטוגנים בפירורי לחם – הפינוק המושלם לארוחה משפחתית!

אין כמו ארוחה משפחתית מפנקת עם מנה ראשית של שוקיים עסיסיים ופריכים, עטופים בשכבה זהובה ופריכה של פירורי לחם. ניחוחות מטריפי חושים של תבלינים ועשבי תיבול ממלאים את הבית, והציפייה לנגיסה הראשונה באמת בלתי נסבלת. זהו המתכון המושלם לסופי שבוע או לכל ארוחה חגיגית, שיגרום לכולם לרצות עוד ועוד מנות. בואו ננסה יחד את המתכון […]
תרד גוליבר – הפנינג תרד שובר שגרה עם הטוויסט המפתיע והנפלא הזה

אם אתם חושבים שתרד הוא רק עלה ירוק יבש שמוגש כתוספת משעממת, אתם עומדים להפתיע. המתכון הבא הופך את התרד לגיבור האמיתי של הארוחה, בזכות טוויסט מרענן ומפתיע. כשהכנתי את המנה הזאת בפעם הראשונה לבני משפחתי, היא זכתה להצלחה מסחררת וכולם חזרו לשלוש מנות נוספות לפחות. מאז היא הפכה למסורת קבועה בשולחן החגים שלנו ואני […]
קוקי סאן ז'אק מתכון – קופצים יחד לחופי הים התיכון עם התענוג הזוגי הטרי והנפלא הזה

כשהגעתי לראשונה לצרפת, אחת החוויות הקולינריות הראשונות שחוויתי הייתה מאכל מופלא הנקרא "Cookie San Jacques". למרות שהשם נשמע מוזר, ברגע שטעמתי את הטעם המשכר של הצדפות הרכות והעסיסיות הללו בציפוי הפריך והזהוב, ידעתי שמצאתי אהבה חדשה. מאז אני מבשל את המנה הזו שוב ושוב, והיא הפכה למסורת משפחתית אהובה במיוחד בארוחות החג שלנו. זמן הכנה: […]
איך להכין סמאש בורגר כשר, מושחת וטעים בטירוף

סמאש בורגר כשר זה ההמבורגר האולטימטיבי שאני פשוט מתה עליו! יש בו את כל מה שאני אוהבת – קציצה עסיסית ופריכה מבשר בקר איכותי, ירקות טריים ורוטב מיוחד שמשדרג את החוויה. אני תמיד משתדלת להשתמש בנתח אנטריקוט או סינטה טחון טרי, ולא להגזים עם העיבוד כדי לשמור על המרקם הגס והטעם העשיר של הבשר. הטריק […]
מתכון לתבשיל קינואה ועדשים – ארוחה טעימה ומנחמת

תבשיל קינואה ועדשים הוא מנה דשנה ומזינה המושלמת לימים קרירים או כשחושקים בארוחה מנחמת. תבשיל זה משלב עדשים עשירות בחלבון וקינואה עם ירקות בטעם ותבלינים ארומטיים ליצירת מנה משביעה ובריאה. מקורו מאזור הים התיכון, תבשיל זה הוא רב תכליתי, קל להכנה וניתן להתאים אותו עם המרכיבים האהובים עליכם. בין אם אתה טבעוני, צמחוני, או פשוט […]
מתכון למקלות תירס פריכים

מתכון למקלות תירס פריכים מקלות תירס, עם המראה החיצוני הפריך והפנים הרך, הם חטיף אהוב שמקורו בדרום ארצות הברית. הם מזכירים לחם תירס אבל עם צורה ומרקם ייחודיים, מושלמים לנשנש תוך כדי תנועה או כתוספת להשלמת ארוחה. מתכון זה נותן כבוד לשיטה המסורתית תוך הוספת כמה טוויסטים לשיפור הטעם והתזונה. מקלות תירס מוצאים את שורשיהם […]
מתכון לזניה רביולי מטריפה

מתכון לזניה רביולי מטריפה רביולי לזניה, הו ילד, אנחנו צוללים כאן לשילוב של שתי קלאסיקות איטלקיות! דמיינו את זה: שכבות של טוב עשיר ומלוח בין כיסי פסטה עדינים, כולם שטופים ברוטב עגבניות טעים ומעליהם שמיכה של גבינה מותכת. זה אוכל מנחם במיטבו, שנולד מנישואים של לזניה ורביולי, שתי מנות שחיממו את לבם של רבים במשך […]
מתכון פנקייק קוריאני שמימי

מתכון פנקייק קוריאני שמימי דבר בטוח! הנה מתכון לפנקייק קוריאני, הידוע גם בשם "ג'ון", מנה אהובה במטבח הקוריאני המושלם לחלוקה עם חברים ובני משפחה. פנקייק קוריאני הוא תערובת מענגת של טעמים פריכים ומלוחים, הכוללת מגוון מרכיבים כגון ירקות, פירות ים או בשר, כולם מוחזקים יחד עם בלילה פשוטה עשויה מקמח ומים. למנה זו יש שורשי […]
פרגית בחלב קוקוס וקארי: מתכון ריחני וארומטי

פרגית בחלב קוקוס וקארי: מתכון ריחני וארומטי מקורו בטעמים התוססים של המטבח הדרום אסיאתי, פרגית בחלב קוקוס וקארי הוא פיוז'ן מענג של נתחי פרגית רכים מבושלים ברוטב חלב קוקוס עשיר וקרמי עם תבלינים ארומטיים. מנה זו מפוצצת בטעמים שרוקדים על בלוטות הטעם שלכם, היא חגיגה של חמימות מנחמת ומרכיבים אקזוטיים. בין אם אתה שף ותיק […]
מתכון סלט עגבניות שרי עם שום מענג

מתכון סלט עגבניות שרי עם שום מענג סלט עגבניות שרי זה כמו פרץ של קיץ בצלחת שלך! זה טרי, תוסס ומפוצץ טעמים. סלט זה, שמקורו באזור הים התיכון, שבו העגבניות הנשיקות בשמש והשום הארומטי הם מרכיבים בסיסיים, הפך לקלאסיקה במטבחים רבים ברחבי העולם. זוהי מנה פשוטה אך אלגנטית שחוגגת את היופי של התוצרת העונתית. בין […]
מתכון סלט חסה מרענן עם אגסים

מתכון סלט חסה מרענן עם אגסים סלט חסה זה עם אגסים הוא כמו סימפוניה של טעמים ומרקמים הרוקדת על בלוטות הטעם שלך. זהו שילוב מענג של עלי חסה פריכים, אגסים עסיסיים ורוטב ויניגרט חריף שמפגיש הכל בהרמוניה מושלמת. אמנם קשה לקבוע את מקורו המדויק של המתכון הזה, אבל וריאציות של סלטי פירות וחסה נהנו במשך […]
מוסקה חלבית מתכון עשיר בשמנת ומנחם

מוסקה חלבית מתכון עשיר בשמנת ומנחם מוסקה חלבית, מאכל שמנת ומנחם שמקורו בים התיכון, הוא טוויסט מענג למוסקה המסורתית. אמנם אפשר להתווכח על מקורו המדויק, אבל העיבוד הזה מציע גישה קלה יותר, ומחליף את הבשר הקלאסי ברוטב בשמל עשיר עם חלב. המנה הזו מושלמת לאלו המחפשים אופציה צמחונית או פשוט משתוקקים לארוחה שמנת ומשביעה. עם […]
מתכון לטאקו מקסיקני בשר מפורק אותנטי

מתכון לטאקו מקסיקני בשר מפורק אותנטי מקורו בלב מקסיקו, מתכון מעורר תיאבון זה לטאקו מקסיקני אסוף חזיר לוכד את המהות של המטבח המקסיקני המסורתי. בבישול איטי לשלמות, בשר החזיר הרך והעסיסי המושרה בתערובת של תבלינים וטעמים יעביר את בלוטות הטעם שלכם לרחובות ההומים של מקסיקו סיטי. בין אם אתם מארחים פיאסטה או פשוט משתוקקים לארוחה […]
מתכון עונג אפונה עדינה עסיסית

מתכון עונג אפונה עדינה עסיסית התכוננו לעורר את בלוטות הטעם שלכם עם המתכון הטעים הזה לאפונים רכים! מנה זו, שמקורה בשדות המוריקים של גנים אנגליים, התפתחה לקלאסיקה נצחית שאהובה על רבים. אפונה רכה זו, המפוצצת בטעמים תוססים וטוב בריא, היא מלווה מושלם לכל ארוחה, ומוסיפה מגע של רעננות ותזונה לצלחת שלך. רכיבים: 500 גרם אפונה […]
תענוג סלט טורקי מתכון מקורי

תענוג סלט טורקי מתכון מקורי בהחלט! סלט טורקי, המכונה גם "קובן סלאטסי" או סלט רועים, הוא מאכל תוסס ומרענן שמקורו במסורות הקולינריות של טורקיה. מפוצץ טעמים רעננים ומרכיבים צבעוניים, הסלט הזה הוא מרכיב עיקרי במטבח הטורקי ונהנה כתוספת או אפילו כמנה עיקרית קלילה. מקורו באזורים הכפריים של טורקיה, שם רועים היו מכינים ארוחות פשוטות אך […]
מתכון לקבב טבעוני מענג ועסיסי

מתכון לקבב טבעוני מענג ועסיסי אם מתחשק לכם מנה עשירה ומלאת טעם שהיא על בסיס צמחי לחלוטין, אז אתם צפויים להתענוג עם מתכון הקבב הטבעוני הזה! מקורם של קבבים מהמזרח התיכון, נהנו מזה מאות שנים, הידוע בתערובת העסיסית של תבלינים ובשר עדין. אבל אל חשש, הגרסה הטבעונית שלנו לוכדת את כל הטוב המלוח הזה ללא […]
סלט כרוב אסייתי פריך עם שקדים

סלט כרוב אסייתי פריך עם שקדים סלט הכרוב האסייתי התוסס והמתוח הזה עם שקדים הוא חגיגה של טעמים ומרקמים! בהשראת המטבחים הצבעוניים והמגוונים של אסיה, הסלט הזה מפוצץ ברעננות ובתזונה. זהו איזון מושלם של כרוב פריך, שקדים אגוזים ורוטב חריף-מתוק שיגרה את בלוטות הטעם שלך וישאיר אותך חשק לעוד. למרות שקשה לאתר את מקורותיו המדויקים […]
קרם תירס מתכון עם מרקם מדהים ותענוג לחיך

קרם תירס מתכון עם מרקם מדהים ותענוג לחיך קרם תירס הוא מאכל מנחם ששורשיו נמצאים עמוק בלב המטבח האמריקאי, במיוחד באזורים שבהם יש תירס בשפע. המרקחת הקטיפתית הזו היא חגיגה של הטעם המתוק והחמאתי של גרעיני התירס, שהפך לתענוג קרמי שמחמם את הנשמה בכל כפית. מקורו בשטחים החקלאיים העשירים של המערב התיכון, שם שדות תירס […]
מתכון מרק עגבניות ואורז של סבתא: מנחם והכי טעים

מתכון מרק עגבניות ואורז של סבתא: מנחם והכי טעים מרק העגבניות והאורז של סבתא הוא כמו חיבוק חם ביום קריר. זהו מתכון נצחי שעבר בדורות, שמקורו במדינה העתיקה שבה ארוחות דשנות ומנחמות היו הכרח. המרק הזה הוא חגיגה של מרכיבים פשוטים שמתאחדים כדי ליצור משהו באמת טעים ומשביע. רכיבים: 2 כפות שמן זית 1 בצל, […]
שעועית לבנה מרוקאית לבבית עם בשר מתובל

שעועית לבנה מרוקאית לבבית עם בשר מתובל בואו נצא לטיול טעים למרוקו עם המנה המפתה הזו של שעועית לבנה משובצת בתבלינים מרוקאים ארומטיים ובשר עדין. המתכון הזה הוא שילוב של טעמים צפון אפריקאים וים תיכוניים, ויוצר מנה מנחמת ואקזוטית כאחד. מקורה במסורות הקולינריות התוססות של מרוקו, זוהי ארוחה דשנה ובריאה המושלמת להכנסת חום לשולחן שלך […]
מתכון בריסקט מעושן על האש

מתכון בריסקט מעושן על האש אה, הקסם של חזה על האש! דמיינו את זה: לוח בשר משויש להפליא, מתובל לשלמות, מתבשל באיטיות על גחלים זוהרות, מחדיר לכל ביס טעם עשיר ומעושן. המתכון הזה הוא חגיגה של מסורת, החוזרת לימים שבהם אנשים היו מתאספים סביב בור האש לשעות של אושר מתבשל באיטיות. בין אם אתם מארחים […]
חטיף טורטיה תירס מרשים במרקם קראנצ'י

חטיף טורטיה תירס מרשים במרקם קראנצ'י המתכון הזה לחטיף טורטיה תירס הוא תערובת מענגת של טעמים ומרקמים, מושלם לסיפוק תאוות החטיפים שלכם או להרשים את האורחים במפגש הבא שלכם. מקורן בלב המטבח המקסיקני, טורטיות תירס היו מצרך מצרך במשך מאות שנים, ומספקות בסיס רב-תכליתי לאינספור מנות טעימות. במתכון הזה, אנו מעלים את טורטיית התירס הצנועה […]
פטריות ממולאות בגבינה שמנת ברוטב גן עדן

פטריות ממולאות בגבינה שמנת ברוטב גן עדן ברוכים הבאים לתענוג קולינרי המחברת את הטעמים הארציים של הפטריות עם העושר הקרמי של גבינה, הכל עטוף ברוטב שמנת טעים. המתכון הזה הוא חגיגה אמיתית של פינוק, מושלם לארוחות ערב נעימות או מפגשים מרשימים. מקורו בלב המטבח הים תיכוני, זוהי מנה המגלמת נוחות ותחכום באותה מידה. רכיבים: 12 […]
תענוג שניצל טונה קריספי

תענוג שניצל טונה קריספי היי, חברים לאוכל רעבים! היום אנחנו צוללים לתוך הרפתקה מעוררת תיאבון עם טוויסט על השניצל הקלאסי: שניצל טונה! המנה המענגת הזו משלבת את הטוב הפריך והזהוב של השניצל המסורתי עם הטעם העדין של הטונה. זהו מיזוג של טעמים שיגרום לבלוטות הטעם שלך לרקוד מרוב שמחה! מקורו ביצירתיות קולינרית של בשלנים ביתיים […]
פירה ממולא בשר – מתכון מנחם ומענג

פירה ממולא בשר – מתכון מנחם ומענג דבר בטוח! הנה מתכון לפירה ממולא בשר בהשראת המטבח הים תיכוני המסורתי, אבל עם טוויסט! המנה המענגת הזו מפגישה את הלבבות של הבשר והטובה הקרמית של ירקות מרוסקים לארוחה אחת מענגת. מקורו במורשת הקולינרית העשירה של אזור הים התיכון, מתכון זה הועבר לדורות, והתפתח לאורך הדרך לשילוב טעמים […]
פשטידת גבינה ללא קמח: מתכון קל ומענג

פשטידת גבינה ללא קמח: מתכון קל ומענג הכירו את פשטידת הגבינה המענגת ללא קמח – יצירה שמימית שהיא צדדית כמו שהיא טעימה. המתכון הזה הוא פנינה, שנולדה מתוך הרצון להתפנק עם טוב שמנת בלי הטרחה של התמודדות עם קמח. פשטידה זו, שמקורה בלב החדשנות הקולינרית, משמחת את בלוטות הטעם במשך דורות. רכיבים: 500 גרם גבינת […]
עוף בצ'ילי מתוק: מתכון עשיר בטעמים שלא תוכלו להפסיק לאכול

עוף בצ'ילי מתוק: מתכון עשיר בטעמים שלא תוכלו להפסיק לאכול המתכון הזה לעוף צ'ילי מתוק הוא תערובת מפתה של טעמים שתצית את בלוטות הטעם שלך עם הטוב המתוק והחריף שלו. מנה זו, שמקורה ברחובות התוססים של תאילנד, הפכה לאהובה עולמית בשל האיזון שלה בין חום ומתיקות. זוהי הרמוניה מושלמת של עוף רך החדור בבעיטה החריפה […]
מתכון לקלחי תירס צלויים בתנור נדירים

מתכון לקלחי תירס צלויים בתנור נדירים קלח תירס צלוי בתנור הוא מנה פשוטה אך טעימה שמוציאה את המתיקות והטעם הטבעיים של תירס טרי. שיטת בישול זו מאפשרת לתירס להתקרמל מעט, משפרת את טעמו תוך שמירה על ערכו התזונתי. מקורו של המטבח האמריקאי המסורתי, קלח תירס צלוי בתנור הפך לתוספת אהובה שנהנית ממנה בברביקיו, בפיקניקים ובמפגשים […]
עוגת חצילים ובשר מלוחה ועסיסית

עוגת חצילים ובשר מלוחה ועסיסית המנה המענגת הזו, נישואים של חצילים עדינים ובשר מלוח, היא עדות למורשת הקולינרית העשירה של המטבח הים תיכוני. מקורו בארצות ספוגות השמש בהן משגשגים החצילים, המתכון הזה מציע ארוחה דשנה ומשביעה המתאימה לכל אירוע. בין אם אתם מארחים מפגש חברים או פשוט מחפשים ארוחת ערב מנחמת למשפחה, עוגת החצילים והבשר […]
מתכון כדורי שניצל פריכים וטעימים שאי אפשר להפסיק לאכול

מתכון כדורי שניצל פריכים וטעימים שאי אפשר להפסיק לאכול כדורי שניצל הם טוויסט מענג על מנת השניצל הקלאסי. מוצאו מאוסטריה, השניצל מורכב בדרך כלל מבשר לחם ומטוגן, לרוב בשר עגל או חזיר. אבל עם כדורי שניצל, אנחנו לוקחים דברים לרמה חדשה לגמרי של טעמים! כדורים בגודל ביס אלה מושלמים למסיבות, חטיפים, או אפילו כמנה עיקרית. […]
מתכון טוב ללקק אצבעות לעוף מטוגן קריספי

מתכון טוב ללקק אצבעות לעוף מטוגן קריספי עוף מטוגן הוא אוכל מנחם קלאסי ששורשיו במטבח הדרומי בארצות הברית. הוא אהוב על המראה החיצוני הפריך והבשר העסיסי והרך מבפנים. בין אם מוגש כמנה עיקרית, חטיף מסיבה או פיקניק מועדף, עוף מטוגן מפגיש אנשים עם הטעם שאי אפשר לעמוד בפניו והקראנץ' המשביע שלו. רכיבים: 1 ק"ג חתיכות […]
מתכון קריספי טופו תענוג: פיוז'ן טעים עבור פודיז המודע לבריאות

מתכון קריספי טופו תענוג: פיוז'ן טעים עבור פודיז המודע לבריאות היי, חברים אוכלים! היום, אני הולך לשתף אתכם במתכון מעורר תיאבון לטופו פריך שיגרום לכם להתאהב בכל פעם מחדש בחלבון הרב-תכליתי הזה. טופו, שמקורו בסין העתיקה, מצא את דרכו לאינספור מטבחים ברחבי העולם, ולא בכדי. לא רק שהוא מזין להפליא, עמוס בחלבון, ברזל וסידן, אלא […]
כדורי בשר לילדים מתכון קל שלא תפסיקו לאכול

כדורי בשר לילדים מתכון קל שלא תפסיקו לאכול דבר בטוח! הנה מתכון מהנה וטעים לקציצות שיגרמו לילדים שלכם לבקש שניות ושלישים! הקציצות המלוחות האלה מושלמות לארוחת ערב משפחתית או פינוק בקופסת אוכל. הם עמוסים בטעם, קלים להכנה ומגוונים מספיק כדי להתאים לצרכים תזונתיים שונים. לקציצות יש היסטוריה ארוכה על פני תרבויות שונות, מהמטבח האיטלקי ועד […]
פלפל ממולא מתכון קל מפוצץ טעמים

פלפל ממולא מתכון קל מפוצץ טעמים מה שבטוח, הנה מתכון פשוט לפלפלים ממולאים שסופר קל להכנה, אך טעים להפליא! פלפלים ממולאים הם מאכל קלאסי שנהנו ממנו בתרבויות רבות במשך דורות. הם כמו כלי מאכל קטנים, עמוסים בתערובת טעימה של מרכיבים, ואפויים לשלמות. מקורות חכמים, לפלפלים ממולאים יש שורשים במטבחים שונים, מהים תיכוני ועד מקסיקני. הם […]
בולונז תענוג שילדים אוהבים

בולונז תענוג שילדים אוהבים רוטב בולונז, שמקורו בלב הקולינרי של איטליה, הוא קלאסיקה אהובה שעשתה את דרכה למשקי בית ברחבי העולם. רוטב הבשר הלבבי הזה, מבושל לשלמות עם עגבניות, ירקות ועשבי תיבול ארומטיים, הוא חביב הקהל האמיתי, במיוחד בקרב ילדים עם הטעמים העשירים והמשיכה המנחמת שלו. לא רק שהוא משביע את בלוטות הטעם, אלא הוא […]
עוף בחמאת בוטנים מתכון מטריף חושים

עוף בחמאת בוטנים מתכון מטריף חושים מקורו במיזוג של טעמים אסיאתיים ומערביים, עוף חמאת בוטנים הוא מאכל מפתה המחבר את הטעם העשיר והאגוזי של חמאת בוטנים עם העסיסיות המלוחה של עוף רך. המנה הזו מתהדרת בתערובת מענגת של טעמים מתוקים, מלוחים ושמנת, היוצרים חוויה קולינרית מנחמת ואקזוטית כאחד. מושלם לארוחת ערב נעימה עם אנשים אהובים […]
מתכון למרק פלפל קלוי אלוהי

מתכון למרק פלפל קלוי אלוהי מרק פלפל קלוי הוא מאכל לבבי ומנחם שמקורו במטבח הים תיכוני, שבו קלויים פלפלים תוססים כדי להוציא את המתיקות הטבעית ועומק הטעם שלהם. המרק הזה מושלם לחימום ביום קריר או להרשים את האורחים בטעמו העשיר ובצבעו היפה. זהו מתכון רב תכליתי שניתן ליהנות ממנו כמנה ראשונה או כמנה עיקרית, בשילוב […]
טורטיות כוסמת ירוקות: חלופה בריאה וטעימה

טורטיות כוסמת ירוקות: חלופה בריאה וטעימה טורטיות כוסמת ירוקות הן חלופה בריאה ומזינה לטורטיות קמח מסורתיות. מקורם במורשת הקולינרית העשירה של מרכז ודרום אמריקה, הטורטיות הללו שופצו בתוספת של קמח כוסמת ירוק עמוס בחומרים מזינים. כוסמת, למרות שמה, היא למעשה לא סוג של חיטה בכלל – זה זרע נטול גלוטן הקשור לרבס ולחמצה, מה שהופך […]
מתכון לבבות ארטישוק אלגנטיים

מתכון לבבות ארטישוק אלגנטיים דבר בטוח! בואו לצלול למתכון טעים של לבבות ארטישוק! לבבות ארטישוק הם פנינה קולינרית המוסיפה נופך של אלגנטיות וטעם לכל מנה. מוצאם מאזור הים התיכון, לבבות רכים ובשרניים אלה נקצרים ממרכז פרח הארטישוק. הם מתהדרים בטעם ייחודי שהוא ארצי ומעט חריף, מה שהופך אותם למרכיב רב-תכליתי במטבחים שונים ברחבי העולם. בין […]
מתכון לבלינצ'ס פטריות שלא תפסיקו לאכול

בלינצ'ס פטריות הם קרפים עדינים ומלוחים במילוי תערובת פטריות עשירה ואדמתית. המתכון הזה משלב את הקלילות של הקרפים עם הטעמים הלבביים של פטריות מוקפצות, ויוצרים מנה מנחמת ואלגנטית כאחד. זוהי מנה מושלמת לבראנץ' מרגיע בסוף השבוע או לארוחת ערב כיפית. רכיבים לבלינצ'ס פטריות – זמן הכנה כ-45 דקות: לקרפים: 200 גרם קמח 2 […]
תענוג של פטריות פורטובלו צרובות במחבת

תענוג של פטריות פורטובלו צרובות במחבת אה, פטריית פורטובלו המלכותית! המתכון הזה הוא כמו מכתב אהבה לאותן יפהפיות בשרניות ואדמתיות. מקורן בלב איטליה, הפטריות הללו מעוררות בלוטות טעם במשך מאות שנים. הן לא סתם פטריות; הם כמו הסטייק של העולם הצמחוני! עכשיו, בואו נדבר על הקסם שאנחנו עומדים ליצור. תארו לעצמכם את זה: פטריות פורטובלו […]
מתכון לבורקס בולגרי משגע

מתכון לבורקס בולגרי משגע בורקס בולגרי, אוי, תתכוננו לטעימה של טעמים מזרח אירופאים! המאפים המלוחים האלה הם מרכיב עיקרי במטבח הבולגרי, והם כמו כיסים קטנים של שמחה מפוצצת בטעם. מאמינים שמקורם של בורקאס באימפריה העות'מאנית ועשו את דרכם למטבחים בולגריים, שם הם מוקירים מאז. רכיבים: 500 גרם בצק עלים (קנייה בחנות עובד מצוין אם חסר […]