פריטטה כרישה: תענוג בריא

פריטטה כרישה: תענוג בריא היי, אוכלים! היום יש לי מתכון קל כמו פאי אבל טעים כמו שעבדתם שעות במטבח – פשטידת כרישה! המנה הזו היא תערובת יפה של פשטות וטעם, מושלמת לבראנץ', לארוחת צהריים, או בכל פעם שמתחשק לכם משהו מלוח ומשביע. לפשטידה הצנועה יש שורשים איטלקיים, אבל לפשטידת הכרישה הזו יש טעמים שיעבירו אתכם […]
קריספי צ'יקן מתכון קראנצ'י במיוחד

קריספי צ'יקן מתכון קראנצ'י במיוחד היי, אוכלים נהדרים! היום, אנחנו צוללים לתוך הטוב הפריך של מתכון עוף קריספי קלאסי שבטח יגרום לבלוטות הטעם שלך לרקוד משמח. המנה הזו היא כמו סופרסטאר קולינרי – זהוב ופריך מבחוץ, עדין ועסיסית מבפנים. זה אוכל מנחם במיטבו, עם מגע של נוסטלגיה והרבה הרבה טעם. מקורותיו של העוף הפריך הולכים […]
טונה טוסט שמימי

טונה טוסט שמימי היי משפחת אוכל! התכוננו להתפוצצות טעמים עם המתכון הפנטסטי הזה של טוסט טונה שהוא קל כמו פאי, אבל הרבה יותר טעים. בין אם אתה טירון במטבח או מקצוען ותיק, המנה הזו בהחלט תרשים את בלוטות הטעם שלך ואת החברים שלך. בואו לצלול לתוך מעמקי טונה טוסט טוב! טונה טוסט הוא כמו בן […]
חביתה של תענוג ירקות בריא

חביתה של תענוג ירקות בריא היי משפחת אוכל! היום, יש לי מתכון קטלני בשבילכם שיזעזע את עולם ארוחת הבוקר שלכם – חביתת הירק! המתכון הזה הוא מחליף משחקים, עמוס בצבעים מרהיבים, טעמים וחבורה שלמה של חומרים מזינים כדי להתחיל את היום שלך. בואו נצלול לשורשים של המנה המדהימה הזו. זה כמו חגיגה עולמית על צלחת. […]
עונג קראנץ' כרוב אדום: טוויסט נלהב למשחק הסלט שלך

עונג קראנץ' כרוב אדום: טוויסט נלהב למשחק הסלט שלך היי אוכלים! היום, אנחנו צוללים לתוך עולם תוסס ופריך עם סלט הכרוב האדום שלנו. המתכון הזה הוא כמו פרץ של צבע על הצלחת שלך, וניתן לאתר את שורשיו אל השטיחים הקולינריים העשירים של מזרח אירופה. דמיינו את זה: כרוב אדום פריך, תפוחים מתוקים, והחריץ של רוטב […]
דג ברמונדי נפלאות הים

דג ברמונדי נפלאות הים יום אלוהים חברים! היום, אנחנו צוללים עמוק לתוך הפלאים הקולינריים של הדאון אנדר עם מתכון מרתק לדג ברמונדי. דג זה, שמקורו במים הטרופיים של אוסטרליה ודרום מזרח אסיה, הוא אגדה אמיתית בעולם פירות הים. ברמונדי, הידוע בטעמו המתוק והעדין ובמרקם המתקלף, הוא בחירה מצוינת עבור אלה שרוצים להרשים את בלוטות הטעם […]
תענוג של מרק פטריות שמנת

תענוג של מרק פטריות שמנת היי, חברים חובבי אוכל! היום, אנחנו צוללים לתוך עולם הנוחות עם מתכון לבבי ומרגיע את הנפש – מרק פטריות שמנת. המנה הקלאסית הזו מחממת לבבות ובטן במשך דורות, והגיע הזמן שתכניס את הטוב הזה למטבח שלך. מרק פטריות, מרקחת נצחית, מתחקה אחר שורשיו על פני מסורות קולינריות שונות. ממטבחים אירופאים […]
פנקייק כוח ארוז בחלבונים

פנקייק כוח ארוז בחלבונים היי פודי! היום, אני משחרר מתכון קטלני שיהפוך את משחק ארוחת הבוקר שלך לחזק – פנקייק כוח ארוז בחלבונים! הבנים הרעים האלה הם לא רק הפלאפג'קים הממוצעים שלך; הם אקסטרווגנזה לארוחת בוקר בונה שרירים ומחזקת אנרגיה. אז, מאיפה הגיעו הפנקייקים הכוחניים האלה? ובכן, אני אגיד לך – הם שילוב מבריק של […]
מתכון לקציצות עדשים כתומות מטריפות

מתכון לקציצות עדשים כתומות מטריפות התכוננו לפרץ של טעמים עם כדורי הבשר הכתומים והעדשים התפוזים האלה! המתכון הזה הוא שילוב של השפעות ים תיכוניות ומזרח תיכוניות, המפגיש את הטוב הלבבי של העדשים עם בעיטת הדרים של תפוזים. בין אם אתם חובבי בשר ובין אם אתם מחפשים תענוג על בסיס צמחי, הקציצות האלה משמחות את הקהל. […]
מתכון לפיתה כוסמין תענוג ארוז בחומרים מזינים

מתכון לפיתה כוסמין תענוג ארוז בחומרים מזינים היום אנחנו צוללים לתוך העולם המופלא של פיתות כוסמין. הדגן העתיק הזה, הכוסמין, מטלטל מטבחים במשך מאות שנים, והמתכון הזה כאן כדי להביא את הטעימות הזו לשולחן שלך. עמוסה בכל טוב בריא, פיתה הכוסמין הזו היא לא רק פינוק טעים אלא גם מעצמה תזונתית. כוסמין קיים מאז ומעולם. […]
תענוג של קציצות טונה

תענוג של קציצות טונה היום אנחנו צוללים לתוך העולם המענג של קציצות טונה אפויות. גושי הזהב האלה של טוב הם לא רק חגיגה לבלוטות הטעם שלך, אלא הם מגיעים עמוסים במדהימות תזונתיות. שורשי המתכון הזה נכנסים עמוק ללב של אוכל מנחם. קציצות הטונה היו חביבות המטבח במשך דורות, שנולדו מתוך הצורך בארוחה מהירה, טעימה ובריאה. […]
סופלה מיקרוגל רך כמו ענן

סופלה מיקרוגל רך כמו ענן היום אנחנו צוללים לתוך עולם קסמי המיקרוגל עם מתכון סופלה טעים לחלוטין. עכשיו, אני יודע מה אתם חושבים – סופלה במיקרוגל? תאמינו לי, זה לא רק אפשרי, זה ממש מענג! אז, לסופלה, אותם תענוגות אווריריים ותפוחים, יש מוצא צרפתי, אבל אנחנו נותנים להם טוויסט מודרני על ידי הקצפתם במיקרוגל. זה […]
תענוג של סלט קישואים טעים

תענוג של סלט קישואים טעים התכוננו לעורר את בלוטות הטעם שלכם עם סלט קישואים מרענן ועמוס בחומרים מזינים. הסלט הזה הוא חגיגה של צבעים מרהיבים, מרקמים פריכים ופרץ של טעמים שיעביר אתכם למסיבת גן שטופת שמש. מקורו בים התיכון, בו שולטים מרכיבים טריים ובריאים, הסלט הזה הוא עדות לשמחה שבבישול פשוט אך טעים. רכיבים: 4 […]
פוקי בול מדהים

פוקי בול מדהים היום אנחנו צוללים לתוך העולם של תענוגות קולינריים בהשראת פוקימון עם המתכון המיוחד שלנו לקערת סושי- פוקי בול. זהו מיזוג של טעמים שעושה כבוד לפוקי בול האייקוני, ומביא פרץ של טעם ותזונה לצלחת שלך. מושלם עבור לילות משחקים, מסיבות, או סתם סיפוק התשוקה הפנימית שלך לפוקימון. קערת הסושי שואבת השראה מיקום הפוקימון […]
תענוג של טוסט נקניק

תענוג של טוסט נקניק היום אני חולק מתכון לארוחת הבוקר או הבראנץ' שלך – תענוג טוסט הנקניק. דמיינו את זה: נקניק מלוח, מתובל בצורה מושלמת וממוקם על טוסט פריך. זהו פיצוץ טעמים שבטח יגרום לבלוטות הטעם שלך לרקוד! המתכון הזה הוא שילוב של קלאסיקות ארוחת בוקר ואוכל מנחם, עם קורטוב של יצירתיות. הוא בהשראת ארוחות […]
גבינת בושה חריפה ומטריפה

גבינת בושה חריפה ומטריפה גבינת בושה, הידועה גם בשם Buchette או Buche de Chevre, היא בול עץ גבינת עיזים מענג שמקורו בצרפת. לגבינה זו יש צורה גלילית ייחודית, מרקם חלק ופרופיל טעמים חריף שהופך אותה למרכיב רב-תכליתי במנות שונות. בין אם אתם חובבי גבינות או סתם רוצים להוסיף מגע גורמה לארוחות שלכם, הכנת גבינת בושה […]
תענוג ברוקולי צלוי

תענוג ברוקולי צלוי היום אנחנו צוללים לעולם של ברוקולי פריך וטעים בתנור. המתכון הזה הוא תענוג לחיך, והופך את הפרחים הירוקים האלה ליצירת מופת מלאת טעם. בין אם אתה חובב ירקות או סתם מנסה להגביר את משחק התוספת שלך, זה בשבילך. צליית ברוקולי היא לא רק טרנד, זו הרפתקה קולינרית. שיטת בישול זו אומצה ברחבי […]
פטריות בתנור עם שמן זית -תענוג של מתכון, קליל וטעים פצצות

פטריות צלויות בתנור הן מנה טעימה ורב-תכליתית שניתן להגיש כתוספת, להוסיף לסלטים או להשתמש כתוספת למנות שונות. הנה מתכון פשוט וטעים לפטריות צלויות בתנור: איך להכין פטריות בתנור – הרכיבים בערך קילו וחצי פטריות מהסוג האהוב עליכם (אפשר כמובן גם מיקס של פטריות) – קרמיני, פורטבלו, שיטאקי וכו' 2-3 שיני שום, קצוצות 2-3 כפות שמן […]
פשטידת ירקות טבעונית וצבעונית

פשטידת ירקות טבעונית וצבעונית היום אנחנו צוללים לתחום הטוב המבוסס על צמחים עם מתכון פשטידה טבעונית דופקת שתגרום לבלוטות הטעם שלכם לרקוד את הריקוד המאושר. בין אם אתה טבעוני מנוסה ובין אם אתה סתם רוצה להוסיף טוב יותר על בסיס צמחי לחיים שלך, הפשטידה הזו היא מנצחת. פשטידות שופצו כדי לאמץ את האווירה הטבעונית. היצירה […]
לזניה חצילים – מעדן מענג

לזניה חצילים – מעדן מענג היום אנחנו צוללים ראשונים לתוך העולם המשגע של לזניה חצילים – מחליף משחק שיגרום לך להטיל ספק בכל מה שחשבת שאתה יודע על לזניה מסורתית. המנה הדשנה הזו מתהדרת בשכבות על גבי שכבות של טוב מלוח. בואו נצא להרפתקה קולינרית זו ביחד! עכשיו, בואו נדבר היסטוריה, לזניה חצילים היא כמו […]
תענוג פולנטה כפרי

תענוג פולנטה כפרי היום אנחנו צוללים לתוך עולם הטוב החם והמנחם עם מנה איטלקית קלאסית – פולנטה. דמיינו מרקחת קמח תירס קטיפתית וזהובה, שהיא לא רק טעימה אלא גם חיבוק לבבי לבלוטות הטעם שלכם. פולנטה הייתה מרכיב עיקרי במטבחים איטלקיים במשך מאות שנים, והגיע הזמן שנביא את הטוב הזה לשולחנות שלנו. לפולנטה, שראשיתה בצפון איטליה, […]
רוטב סלט חסה משגע

רוטב סלט חסה משגע היי, אוהבי סלטים! התכוננו לצאת למסע טעמים עם הרוטב שלי לסלט חסה. המרקחת הנמרצת הזו היא לא רק רוטב; זו מסיבת ריקודים לבלוטות הטעם שלך. הרוטב הזה, שמקורו בניסויי המטבח שלי ומעודן באינספור מפגשי ארוחת ערב, הוא הרוטב הסודי להפוך כל סלט רגיל לחגיגה. רכיבים: 1/4 כוס שמן זית כתית מעולה […]
לינגוויני עם רוטב עגבניות ובזיליקום טעים

לינגוויני, הפסטה האלגנטית והמשיית מאיטליה, תופסת את מרכז הבמה במתכון מעורר הפה הזה. מנת הלינגוויני הזו, שמקורה בארצות השמש של הים התיכון, היא חגיגה של טעמים שרוקדים על בלוטות הטעם שלכם. השילוב של לינגוויני מבושל בצורה מושלמת ורוטב עגבניות ובזיליקום תוסס הוא שידוך שנעשה בגן עדן קולינרי. רשימת רכיבים: 400 גרם לינגוויני 500 גרם […]
רוטב רוזה לפסטה קרמי וטעים

מקורו של רוטב רוזה, הידוע גם כרוטב ורוד או רוטב וודקה, ניתן לייחס למטבח האיטלקי-אמריקאי. זוהי תערובת מענגת של טעם עגבניות עשיר עם הטעם הקרמי של שמנת. הרוטב מקבל את הגוון הוורוד שלו מתוספת עגבניות ומגע של שמנת, ויוצרים בסיס טעים וטעים לפסטה. המתכון הזה הוא טוויסט מענג לרטבי מרינרה או אלפרדו הקלאסיים, ומביא […]
חגיגה של פתיתים עם נקניקיות רותחת

חגיגה של פתיתים עם נקניקיות רותחת התכוננו לצאת למסע עמוס טעמים עם פייסטת הנקניקיות והפתיתים הלבביות והמענגות שלנו! המתכון הזה הוא ממש חביב הקהל, שמפגיש את הטוב המלוח של נקניקיות ואת פריכות הפתיתים בסימפוניה של טעמים. אמנם מקורו המדויק עשוי להיות מעט מטושטש, אך דבר אחד ברור – זוהי יצירת מופת קולינרית שהתפתחה דרך אינספור […]
סושי ללא אצה ביס מענג

סושי ללא אצה ביס מענג ברוכים הבאים להרפתקת סושי עם טוויסט! מתכון זה נותן סיבוב שובב לסושי מסורתי על ידי זריקת האצות ואימוץ שילוב יצירתי של מרכיבים טריים. מקורה ברצון לתת מענה למי שאולי לא חובבי אצות, אלטרנטיבה לסושי זו מבטיחה פרץ של טעמים ומרקמים שישאירו את בלוטות הטעם שלכם רוקדות. רכיבים: עבור האורז: 2 […]
דייסת סולת נימוחה במיקרוגל

דייסת סולת נימוחה במיקרוגל היום, יש לי מתכון סופר מהיר וטעים עבורכם – דייסת סולת במיקרוגל! זוהי מנה קלאסית שלא רק מנחמת אלא גם עמוסה בכל טוב. הדייסה החמימה והלבבית הזו, שמקורה במקור מתרבויות שונות, מצאה את דרכה למטבחים ברחבי העולם, מעלה חיוכים ובטן מרוצות. רכיבים: 1 כוס סולת 2 כוסות חלב (או אלטרנטיבה לא […]
שלמות תפוחי אדמה צלויים עם רוטב עשבי תיבול טעים

שלמות תפוחי אדמה צלויים עם רוטב עשבי תיבול טעים ברוכים הבאים למסע קולינרי שהופך את תפוחי האדמה הצנועים לסימפוניה של טעמים ומרקמים. המתכון הזה לתפוחי אדמה צלויים עם רוטב עשבי תיבול זוהר הוא חגיגה של פשטות וטעם. מנה זו, שמקורה במטבחים כפריים ועברה לאורך דורות, כוללת את המהות מחממת הלב של נוחות ביתית. רכיבים: עבור […]
נאצ'וס פיאסטה

נאצ'וס פיאסטה היי חברים לאוכל, התכוננו לפיצוץ טעמים עם מתכון הנאצ'וס הבועט שלי! נאצ'וס הם חיי המסיבה, והמתכון הזה אינו יוצא דופן. זה משמח את הקהל, מושלם לערבי משחקים, מרתוני סרטים, או סתם כשאתה משתוקק לקצת טוב צ'יזי. לנאצ'וס יש היסטוריה עשירה שתחילתה בשנות הארבעים של המאה הקודמת בעיירה המקסיקנית הקטנה Piedras Negras. האגדה מספרת […]
סלט עגבניות שרי בזיליקום צבעוני ובעל טעמים עזים

סלט עגבניות שרי בזיליקום צבעוני ובעל טעמים עזים אם אתה במצב רוח לפרץ של רעננות זועק קיץ, אל תחפש רחוק יותר מסלט עגבניות שרי בזיליקום! המנה התוססת והמפנקת הזו היא חגיגה של מרכיבים פשוטים אך טעימים שמתחברים יחד ליצירת סימפוניה של טעמים בצלחת שלך. תארו לעצמכם את הארומה הארצית של בזיליקום טרי רוקד עם המתיקות […]
תענוג דגים בגריל מעורר תיאבון

תענוג דגים בגריל מעורר תיאבון ברוכים הבאים למטבח שלי! היום, אנחנו צוללים לתוך עולם הדגים בגריל – מנה שלא רק משביעה את בלוטות הטעם שלך אלא גם מביאה מגע של טוב בריא לצלחת שלך. לדגים בגריל יש היסטוריה קולינרית עשירה, עוד מימי קדם, כאשר אבותינו גילו את חדוות הבישול על להבה גלויה. בין אם אתה […]
מתכון מלאווח תענוג תימני מתקלף

מתכון מלאווח תענוג תימני מתקלף מלאווח, לחם שטוח תימני מסורתי, כבש את לבבותיהם ואת בלוטות הטעם של חובבי אוכל ברחבי העולם. מוצאו מתימן, הלחם הפריך והמתקלף הזה הוא מרכיב בסיסי במטבח התימני והתימני היהודי. את שורשיו אפשר לייחס לקהילה היהודית בתימן, שם הפך לחלק בלתי נפרד מארוחות חגיגיות וחגיגיות. רכיבים: 3 כוסות קמח לכל מטרה […]
לביבות תפוחי אדמה פריכות ללא גלוטן משגעות

לביבות תפוחי אדמה פריכות ללא גלוטן משגעות היי, חברים חובבי אוכל! היום, אנחנו צוללים לתוך עולם הטוב והקריספי עם המתכון המפתה שלנו ללביבות תפוחי אדמה ללא גלוטן. הנגיסות הקטנות האלה מגן עדן הן לא רק חטיף או מתאבן טעים, אלא גם מחליפות משחק לכל מי שמחפש לאמץ אורח חיים נטול גלוטן. תארו לעצמכם את התערובת […]
רעיונות לארוחת ערב: סלט חומוס ים תיכוני

היום, אנו חולקים את אחד המתכונים האהובים עליי בכל הזמנים: סלט חומוס ים תיכוני מעורר תיאבון. מפוצצת טעמים ומרקמים, המנה הזו היא חביבת קהל שלא תגרום לכם להתעסק שעות במטבח. מושלם לארוחת ערב מהירה בלילה או לארוחת צהריים קלה, הסלט הזה מביא את המהות התוססת של הים התיכון היישר לצלחת שלכם. מקורות מתכון: בהשראת […]
מתכון לבלינצ'ס- פנקייקים ממולאים טעימים

היום, אנחנו צוללים לתוך העולם המענג של בלינצ'ס הפנקייקים הממולאים השמימיים שיכולים להפוך כל בראנץ' לחגיגה. מוצאם ממזרח אירופה, בלינצ'ס היה חלק אהוב מהמטבח היהודי במשך מאות שנים. הפנקייקים הדקים דמויי הקרפ האלה הם לא רק תענוג לבלוטות הטעם אלא גם מסע קולינרי בהיסטוריה. עכשיו, בואו נדבר על צוות המרכיבים עטור הכוכבים. דמיינו את […]
פסטה ברוטב עגבניות – תענוג פסטה עגבניות קלאסי

הנוחות הנצחית של צלחת פסטה ישנה עם רוטב עגבניות! המנה הקלאסית הזו מפארת שולחנות ארוחת ערב במשך דורות, חוצה גבולות ומביאה שמחה לאוהבי אוכל ברחבי העולם. מקור המתכון: מנה זו נולדה בלב המטבחים האיטלקיים, הטעמים הצנועים אך החזקים שלו הפכו אותו למרכיב עיקרי במשקי בית ברחבי העולם. היום נחלוק מתכון חסין תקלות שעושה כבוד לשורשים […]
פטוצ'יני אלפרדו קרמי דילייט

הפטוצ'יני אלפרדו המפואר! יצירת מופת של פסטה היישר מלב האוכל הנוחות האיטלקי. האגדה מספרת ששף רומי בשם אלפרדו די לליו יצר את המנה הזו כדי לעודד את אשתו ההרה. זה כמו סיפור אהבה קולינרי שהפך כעת לסנסציה עולמית. עשיר, קרמי ומאוד משביע, פטוצ'יני אלפרדו הוא קלאסיקה נצחית שמצאה את דרכה לליבם (והבטן) של אנשים ברחבי […]
רוטב פטריות שמנת- ממש כמו של מסעדת שף

רוטב שמנת פטריות זה כמו שמיכה נעימה לבלוטות הטעם שלך. זהו רוטב קלאסי שהקסים את דרכו למטבחים ברחבי העולם. התענוג הקטיפתי הזה, שנולד מהמסורת הקולינרית האירופית הלבבי, הוא בן לוויה רבתכליתי לפסטה, עוף, סטייק או כמעט כל דבר שחושק בשדרוג קרמי. עם היסטוריה עשירה וטוויסט עכשווי, הרוטב הזה מביא נוחות ותחכום לשולחן שלכם. מקורות […]
מאכלים לשבועות – בוריקות תרד ופטריות גבינות

בוריקות תרד גבינה ופטריות טעימות אלה הן תוספת מושלמת לחגיגת חג השבועות שלך. מפוצצי טעמים ועטופים במאפה מתקלף, המאפים המלוחים הללו הם חביב הקהל שעושה כבוד למסורות הקולינריות העשירות של חג השבועות. מקור מתכון: מקורם של הבוריקות בקהילות היהודיות הספרדיות, שם בורקות הפכו למרכיב עיקרי במהלך החג הזה, המסמל את שפע מוצרי החלב ואת עונת […]
מתכונים לשבועות 2023 – בלינצ'ס תרד ופטריות גבינתי

התכוננו לרומם את חג השבועות שלכם עם בלינצ'ס גבינתי תרד ופטריות מעורר תיאבון! בלינצ'ס, שמקורם במזרח אירופה, הם פנקייקים דקים במילוי מסורתי בגבינה מתוקה או פירות. הטוויסט המלוח הזה משלב את עושר הגבינה עם הטעמים הארציים של תרד ופטריות, ויוצר מנה מנחמת ומתוחכמת כאחד. מושלם לחגיגת שבועות, המתכון הזה מפגיש את תמצית המסורת עם כשרון […]
סלרי עלים מתכונים – תענוג פסטה של עלי סלרי

ברוכים הבאים, לפיצוץ טעם שמקורו בגיבור הבלתי מוערך של עולם הירקות עלי סלרי! המתכון הזה הוא לא רק יצירת מופת קולינרית; זו חגיגה של טעמים, תזונה וקצת מרד במטבח. אז, הפשילו שרוולים ובואו לצלול לעולם של פסטה עלי סלרי מלוחים! מקורות מתכון: הרעיון של ניצול עלי סלרי ליותר מסתם קישוט אורב במטבחים כבר עידן ועידנים. […]
שניצל עם צ׳יפס מתנפח – הכי פשוט הכי טעים!

שניצל עם צ׳יפס מתנפח , הכי פשוט הכי טעים! נטלי גומה משתפת אותנו במתכון לציפס מתנפח. מאיה בוטראשווילי משתפת אותנו במתכון לשניצל. מצרכים לציפס מתנפח: 3 תפוחי אדמה לחתוך דק סכין או מנדולינה לא משנה. בקערה: 3/4 כוס קמח ביצה כפית מלח שקית אבקת אפיה חצי כוס בירה לבנה רבע כפית כורכום מצרכים לשניצל פריך: […]
פריטטה – המתכון הכי קל לארוחת ערב

פריטטה – המתכון הכי קל לארוחת ערב אילנה לוי משתפת אותנו במתכון הכי טוב לארוחת ערב של פריטטה. מצרכים: 3 תפוחי אדמה (קלופים ומגוררים) 4 ביצים (טרופות) 1 בצל (מגורר) 1 קופסה פטריות חתוכות (כ-250 גרם) מעט פטרוזיליה מעט שמן לטיגון מלח פלפל שחור (גרוס) אופן הכנה מופיע בהמשך. מתכונים נוספים: פריטטה תפוח אדמה וגבינות […]