המתכון המושלם לבצק פריך – המדריך המלא שתמיד מצליח!

היי חברים! אם יש משהו אחד במטבח שיכול לגרום לכם להרגיש קונדיטורים אמיתיים, זה בצק פריך. כן כן, אותו בצק קסום ומתפורר שהוא הבסיס לכל כך הרבה דברים טובים – פאי תפוחים חלומי, טארטים קיציים עם פירות טריים, קישים מלוחים, ועוגיות חמאה שממש נמסות בפה. שנים חיפשתי את המתכון המדויק, את הטכניקה הנכונה, עד שמצאתי […]
ג'חנון לא נאפה: מה עושים ואיך להציל את המנה?

קרה לכם שהכנתם ג'חנון והבצק לא נאפה כמו שצריך? אל דאגה, יש מה לעשות כדי להציל את המנה ולהביא אותה לשלמות. כאן תמצאו את כל הטיפים והפתרונות כדי להבטיח שתקבלו ג'חנון טעים ומושלם, גם אם הוא לא נאפה כמצופה מלכתחילה. הבנת הבעיה קודם כל, ננסה להבין מה גרם לג'חנון לא להיאפות כמו שצריך: זמן אפייה […]
לחם עדשים וקינואה הכי מיוחד שאכלתם בחיים

לחם עדשים וקינואה הוא אופציה נהדרת ובריאה למי שמחפש להוסיף מגוון תזונתי ושילוב של חלבונים מהצומח לתפריט שלו. המתכון הזה הוא ללא גלוטן, עשיר בסיבים תזונתיים, ומלא בטעמים נהדרים. בואו נכין יחד לחם שיתאים לכל ארוחה ויהיה בריא ומזין. זמן הכנת המתכון (חובה שיהיה מספר של סה"כ הזמן בשעות או בדקות). רמת קושי של המתכון, […]
לחמניות בריוש להמבורגר פרווה רכות, אווריריות וטעימות

לחמניות בריוש הן הבחירה המושלמת להמבורגר, ובגרסה הפרווה הזו תוכלו ליהנות מהן בכל ארוחה, כולל בארוחות בשריות. המתכון הזה פשוט להכנה והתוצאה היא לחמניות רכות ואווריריות שיקפיצו כל המבורגר. בואו נכין יחד לחמניות בריוש מדהימות, ממכרות והכי טעימות שיש! זמן הכנת המתכון: 2.5 שעות (כולל זמן התפחה). רמת קושי: בינוני. מתאים ל-8 לחמניות. זמן הכנה […]
לחם יוגורט ושיבולת שועל מדהים

לחם יוגורט ושיבולת שועל הוא לחם בריא, מזין וטעים מאוד שמתאים לכל ארוחה. הוא קל להכנה ובעל מרקם רך ולח מבפנים וקרום פריך מבחוץ. הלחם הזה נהדר גם כבסיס לסנדוויצ'ים או כנשנוש עם חמאה וריבה. זמן הכנת המתכון (חובה שיהיה מספר של סה"כ הזמן בשעות או בדקות). רמת קושי של המתכון, ולכמה מנות או אנשים […]
סיגר במילוי דגים – מנה ייחודית ומענגת

אם אתם מחפשים מנה מקורית שתפתיע ותשמח את כל מי שטועם, סיגר במילוי דגים הוא הבחירה המושלמת. השילוב של דג טרי, תבלינים עשירים וציפוי פריך עושה את הסיגר הזה למעדן שלא ניתן לעמוד בפניו. המתכון הזה ילמד אתכם איך להכין סיגרים במילוי דגים בצורה קלה ופשוטה, עם טעם שלא יישכח. זמן הכנת המתכון, רמת קושי […]
צ'יבורק בוכרי עם בשר: המתכון שייקח אתכם לגן עדן

דמיינו את עצמכם נוגסים בצ'יבורק מושלם, חם ומלא בטעם שמשגע את החושים. בואו נכין יחד צ'יבורק בוכרי עם בשר, מנה אגדי מהמטבח הבוכרי שכולם ידברו עליה. נשלב כאן את כל הסודות, הטיפים והטריקים שיהפכו את המנה הזאת לממכרת ולמעלפת. זה הזמן לגלות את הדרך המדהימה להכין את הצ'יבורק הכי טעים שיש! זמן הכנת המתכון: כ-90 […]
לחם מחמצת ביתי נהדר למתחילים – טעים, בריא וקל להכנה!

אין כמו הריח והטעם של לחם מחמצת טרי שיוצא מהתנור! זה מזכיר לנו ארוחות משפחתיות חמות, ילדות מאושרת וזכרונות מתוקים. הכנת לחם מחמצת בבית היא חוויה מיוחדת שכל אחד יכול ליהנות ממנה. המתכון הזה מיועד במיוחד למתחילים שרוצים להתנסות בהכנת לחם מחמצת נהדר. זמן הכנה: זמן הכנה פעיל: כ-30 דקות זמן תפיחה: 8-12 שעות זמן […]
סוד הקסם של הפיתה הדרוזית האולטימטיבית – מתכון שיכבוש את הלב!

אם יש משהו שתמיד גורם לי להרגיש בבית, זו פיתה דרוזית אמיתית וטרייה שיוצאת היישר מהטאבון. יש בה איזו מהות קסומה שקשה להסביר במילים – השילוב של הבצק האוורירי, הניחוחות המשכרים והטעם העשיר והמורכב שנמס על הלשון. כל ביס מרגיש כמו חיבוק חם מאמא אדמה בכבודה ובעצמה. אבל איך מכינים פיתה כזו בדיוק? אל דאגה, […]
איך להכין פסטה תוצרת בית בקלי קלות?

הכנת פסטה ביתית היא עשייה קולינרית מתגמלת המאפשרת ליצור אטריות טריות ונימוחות מאפס. בין אם אתה חובב פסטה או חדש בבישול תוצרת בית, המתכון הזה ידריך אותך בתהליך צעד אחר צעד. איך להכין פסטה ביתית – המרכיבים 300 גרם קמח לכל מטרה 3 ביצים גדולות 1/2 כפית מלח קמח סולת או קמח נוסף לכל מטרה […]
מתכון לזניה רביולי מטריפה

מתכון לזניה רביולי מטריפה רביולי לזניה, הו ילד, אנחנו צוללים כאן לשילוב של שתי קלאסיקות איטלקיות! דמיינו את זה: שכבות של טוב עשיר ומלוח בין כיסי פסטה עדינים, כולם שטופים ברוטב עגבניות טעים ומעליהם שמיכה של גבינה מותכת. זה אוכל מנחם במיטבו, שנולד מנישואים של לזניה ורביולי, שתי מנות שחיממו את לבם של רבים במשך […]
מתכון לעוגת שמרים חלבית מושלמת ומפנקת

מתכון לעוגת שמרים חלבית מושלמת ומפנקת דבר בטוח! הנה מתכון לעוגת שמרים חלבית מענגת, מושלמת לפינוק נעים אחר הצהריים או לקינוח מיוחד לכל אירוע. עוגת שמרים חלבית, המכונה גם "באבקה" בתרבויות מסוימות, היא קינוח מזרח אירופאי מסורתי עם היסטוריה עשירה שראשית מאות שנים. מקורו נטוע במסורות קולינריות יהודיות, שם נהנים ממנו לעתים קרובות בחגים כמו […]
לחם טחינה אוורירי: תענוג מזין

לחם טחינה אוורירי: תענוג מזין מקורו במסורות הקולינריות העשירות של המזרח התיכון, לחם טחינה אוורירי הוא פיוז'ן מענג של טעמים ומרקמים. מתכון זה משלב את התמצית האגוזית של הטחינה עם האיכות הקלילה והאוורירית של הלחם, וכתוצאה מכך פינוק מעורר תיאבון המושלם לכל שעה ביום. בין אם נהנו ממנו כבסיס ארוחת בוקר, חטיף צהריים או כתוספת […]
בצק לפיצה בטאבון ללא התפחה: מתכון קל לבצק אוורירי

בצק לפיצה בטאבון ללא התפחה: מתכון קל לבצק אוורירי דבר בטוח! בואו נכין בצק פיצה טעים אפוי בתנור קל, מהיר וכל כך טעים! המתכון הזה מושלם לאותם זמנים שבהם אתה משתוקק לפיצה תוצרת בית אבל לא רוצה לחכות עד שהבצק יתפח. מקורו בלב איטליה, שם הפיצה שולטת, מתכון זה לוכד את המהות של הכנת פיצה […]
מתכון בצק גיוזה מושלם שבטוח יצליח!

מתכון בצק גיוזה מושלם שבטוח יצליח! דבר בטוח! בצק גיוזה הוא כמו השמיכה הנעימה שעוטפת את המילויים הטעימים האלה, גורמת להם לזרוח כמו כוכבים בשמי הלילה. הכופתאות הקטנות הללו, שמקורן ביפן, עשו את דרכן לליבם (ובבטן) של אנשים ברחבי העולם. הבצק הוא חלק מכריע בכל העסקה – זה חייב להיות בדיוק כמו שצריך, אתה יודע? […]
תענוג של לחם תירס מלוח – מתכון מנצח

תענוג של לחם תירס מלוח – מתכון מנצח לחם תירס, אוכל מנחם אמריקאי מובהק, מוצא את שורשיו למטבח האינדיאני, שבו התירס היה דגן עיקרי. עם הזמן, היא הפכה למנה אהובה ברחבי ארצות הברית, שמצאה את דרכה למטבח הדרומי ומחוצה לה. מתכון זה משלב מסורת עם טוויסט מודרני, וכתוצאה מכך לחם תירס לח וטעים שמשתלב בצורה […]
מתכון לעוגיות תמרים עם שמן: עוגיות להיט

מתכון לעוגיות תמרים עם שמן: עוגיות להיט דבר בטוח! הנה מתכון לכמה עוגיות תמרים טעימות עם שמן שבטוח יהיו להיט בכל אירוע. לעוגיות הללו יש היסטוריה עשירה, שמקורה בתרבויות עתיקות שבהן התמרים היו נערצים בשל המתיקות הטבעית והיתרונות התזונתיים שלהם. תמרים נהנו במשך מאות שנים בשל תכונותיהם מעודדות אנרגיה ותכולת סיבים גבוהה, מה שהופך אותם […]
מתכון לבורקס בולגרי משגע

מתכון לבורקס בולגרי משגע בורקס בולגרי, אוי, תתכוננו לטעימה של טעמים מזרח אירופאים! המאפים המלוחים האלה הם מרכיב עיקרי במטבח הבולגרי, והם כמו כיסים קטנים של שמחה מפוצצת בטעם. מאמינים שמקורם של בורקאס באימפריה העות'מאנית ועשו את דרכם למטבחים בולגריים, שם הם מוקירים מאז. רכיבים: 500 גרם בצק עלים (קנייה בחנות עובד מצוין אם חסר […]
קיש בטטה ובצל סגול- מתכון פשוט וטעם מענג

קיש בטטה ובצל סגול- מתכון פשוט וטעם מענג דבר בטוח! להלן מתכון נעים ומזין לקיש בטטה ובצל אדום המושלם לבראנץ', צהריים או ערב. למנה זו שורשים באזור הכפרי הצרפתי אך זוכה לטוויסט מודרני בתוספת של בטטה ובצל אדום. זהו שילוב מענג של טעמים ומרקמים שבוודאי ירשים את בלוטות הטעם שלך! רכיבים: 1 דף מאפה מוכן […]
קרקרים מקמח כוסמין: מתכון בריא ועשיר בכל טוב

קרקרים מקמח כוסמין: מתכון בריא ועשיר בכל טוב בסדר, בוא ניקח כמה קרקרים של קמח כוסמין בריאים! התענוגות הפריכים הללו קיימים כבר עידן ועידנים, עם מקורם לתרבויות עתיקות אשר הוקירו את הכוסמין בשל הטעם האגוזי והיתרונות התזונתיים שלו. כוסמין, דגן עתיק שקשור לחיטה, מכיל שפע של סיבים, חלבונים, ויטמינים ומינרלים, מה שהופך אותו לבחירה כוכבת […]
מתכון ללחם יווני אותנטי: טעם של מסורת ים תיכונית

מתכון ללחם יווני אותנטי: טעם של מסורת ים תיכונית צאו למסע קולינרי אל החופים שטופי השמש של יוון עם מתכון הלחם היווני האותנטי הזה. עשיר בהיסטוריה ובטעם, לחם זה היה מרכיב עיקרי במשקי בית יווניים במשך מאות שנים, שעבר דורות. מקורותיו נעוצים בימי קדם כאשר ללחם היה חשיבות תרבותית וסמלית משמעותית בחברה היוונית. עשוי מחומרים […]
מתכון לחם מופחת פחמימות מלוח: תענוג בריא

מתכון לחם מופחת פחמימות מלוח: תענוג בריא מתכון לחם מופחת פחמימות מלוח זה הוא מחליף משחק עבור כל מי שצופה בצריכת הפחמימות שלו או פשוט מחפש אפשרות לחם בריא יותר מבלי לוותר על הטעם. זהו מתכון רב תכליתי שתוכלו ליהנות ממנו כטוסטים לארוחת בוקר, כריכים לארוחת צהריים, או כתוספת למרק או סלט האהובים עליכם לארוחת […]
מתכון לאפה שיבולת שועל בריאה: טוויסט מזין על קלאסיקה מזרח תיכונית

מתכון לאפה שיבולת שועל בריאה: טוויסט מזין על קלאסיקה מזרח תיכונית לאפה שיבולת שועל היא מיזוג מענג של מסורת מזרח תיכונית עם טוויסט מודרני, מודע לבריאות. מקורו בלב הלבנט, המתכון הזה לוקח את לחם הלאפה האהוב, מרכיב עיקרי במטבח המזרח תיכוני, ומחדיר בו את הטוב שבשיבולת שועל, ויוצר לחם שטוח לבבי ובריא המושלם לכל ארוחה […]
מתכון לבורקס פיצה מענג של החיים

מאפה בורקס פיצה. זוהי מנה מעוררת תיאבון שמקורה בבלקן, שם בורקס הוא מאפה מלוח פופולרי ומלא במרכיבים שונים. במתכון הזה, אנו נותנים לו טוויסט מודרני על ידי הוספת תוספות פיצה קלאסיות בתוך בצק הבורקס. התוצאה? פיוז'ן של שתי מנות אהובות שבוודאי יספקו את החשק! כמות: 4 מנות. זמן הכנה: כ-30 דקות. רמת קושי: קלה. רכיבים […]
מתכון לחמניות חלב יפניות אווריריות ומענגות

מתכון לחמניות חלב יפניות אווריריות ומענגות לחמניות חלב יפניות, הידועות גם בשם "לחם חלב הוקאידו", ידועות במרקם הרך והאוורירי ובטעם המתוק מעט. הלחמניות הללו, שמקורן מהוקאידו, יפן, זכו לפופולריות ברחבי העולם בשל האופי הרב-תכליתי שלהן – מושלם לכל דבר, החל מסנדוויצ'ים ועד לחמניות לארוחת ערב. רכיבים: 500 גרם קמח לחם 8 גרם שמרים אינסטנט 50 […]
פוקצ'ה מקמח מלא מתכון פצצה

פוקצ'ה מקמח מלא מתכון פצצה פוקצ'ה מקמח מלא הוא לחם איטלקי מענג שהוא לא רק טעים, אלא גם מכיל שפע של תזונה. הלחם הכפרי הזה, שמקורו מאזורי החוף של איטליה, היה מרכיב עיקרי במשך מאות שנים, אהוב על טעמו הלבבי והמרקם הלעיס שלו. באופן מסורתי, פוקצ'ה עשויה מקמח לבן מזוקק, אבל המתכון הזה נותן לו […]
מתכון ללחם מחמצת: איך להכין מחמצת

מתכון ללחם מחמצת: איך להכין מחמצת לחם מחמצת הוא קלאסיקה נצחית, המושרשת במאות שנים של מסורת ואומנות אומנותית. לחם זה, שמקורו במצרים העתיקה, עמד במבחן הזמן, והתפתח למרכיב אהוב בתרבויות רבות ברחבי העולם. מה שמייחד את המחמצת הוא הטעם החריף והמרקם הלעוס הייחודי שלו, המושגים באמצעות תהליך התסיסה הטבעי של שמרי בר ולקטובצילים המצויים במתחמצת […]
לחמניות נקניקיה מלוחות משגעות

לחמניות נקניקיה מלוחות משגעות לחמניות נקניקיות הן פינוק מענג שמפגיש את הטוב המלוח של הנקניקיה עם החיבוק המנחם של לחם רך וכרית. הלחמניות הללו, שמקורן בהתחלות צנועות כחביבות על אוכל רחוב, מצאו את דרכן למטבחים ברחבי העולם, ומציעות אפשרות נוחה ומשביעה של חטיף או ארוחה. בין אם מוגשות כארוחת בוקר לחטוף וללכת, ארוחת צהריים דשנה […]
מתכון ללחם מחמצת ביתי

לחם מחמצת הוא קלאסיקה נצחית, המתגאה בטעם חזק ובמרקם ייחודי וממכר. המתכון הזה דורש קצת סבלנות אבל מתגמל עם כיכר לחם חמה ועסיסית ששווה כל רגע. תהליך התסיסה הטבעי של המחמצת (סטרטר) מעניק ללחם זה את הטעם הייחודי שלו ואת הטעם העמוק. התכוננו ליהנות מהארומה המנחמת של לחם טרי שימלא את המטבח שלכם! זמן […]
דים סאם סיני אותנטי: מתכון כופתאות מאודות

דים סאם סיני אותנטי: מתכון כופתאות מאודות דים סאם, מסורת אהובה במטבח הסיני, מוצא את מקורותיה בבתי התה שלאורך דרך המשי העתיקה. הביסים הקטנים והטעמים הללו נועדו מלכתחילה ללוות את התה, אך התפתחו למבחר מגוון של מנות, כולל הכופתאות המאודות האייקוניות. כופתאות אלה עדינות, אך עם זאת מפוצצות במילויים מלוחים, הן מרכיב עיקרי במטבח הקנטונזי […]
מתכון לבצק פילו יווני- דפדוף שמימי

מתכון לבצק פילו יווני- דפדוף שמימי מאפה פילו יווני, הידוע גם בשם פילו או פילו, הוא בצק עדין ומתקלף המשמש במאכלים יווניים מסורתיים רבים, כמו ספאנקופיטה (פאי תרד) ובקלאווה (מאפה מתוק). מקורותיו מגיעים לאימפריה הביזנטית, שם הוא פותח לבצק הדק והשכבתי המוכר לנו כיום. בצק פילו נעשה על ידי רידוד ומתיחת בצק ליריעות דקות, אשר […]
מתכון לסופגניות ב- 10 דקות- מהיר, טעים ובצקי

מתכון לסופגניות ב- 10 דקות- מהיר, טעים ובצקי בסדר, בואו נצלול לעולם המופלא של סופגניות תוצרת בית! המתכון הזה הוא פינוק קלאסי שאהוב על אנשים מכל הגילאים, מושלם להשביע את התשוקה למתוק או להרשים את החברים והמשפחה שלך בכישורי האפייה שלך. סופגניות, שמקורן בפינות שונות של העולם, כבשו את לבבותיהם ואת בלוטות הטעם של אנשים […]
מתכון מקלות לחם שום מלוחים מענגים

מתכון מקלות לחם שום מלוחים מענגים מקורם בלב המטבח האיטלקי, מקלות לחם שום הם מלווה מענג לכל ארוחה או חטיף טעים בפני עצמו. מקלות פריכים אך רכים אלה חדורים בטעם החזק של שום ובפזר עשבי תיבול, מה שהופך אותם לבלתי ניתנים לעמוד בפני חובבי שום בכל מקום. בין אם מוגשת לצד מנת פסטה דשנה, כמתאבן […]
מעדן בלינצ'ס ללא גלוטן- מתכון נדיר

מעדן בלינצ'ס ללא גלוטן- מתכון נדיר בלינצ'ס הם כמו ילד האהבה של הקרפים והפנקייקים, וכשהם נטולי גלוטן, הם כמו חיבוק חם לבטן, במיוחד אם אתה נמנע מגלוטן. מקורם של המטבח היהודי המזרח אירופאי, בלינצ'ס היו חביבי ארוחת הבוקר והבראנץ' במשך דורות. אלו פנקייקים דקים ונימוחים מגולגלים עם מילוי מתוק או מלוח, מוגשות בדרך כלל עם […]
מתכון עוגיות צורות כיפיות ומזינות

מתכון עוגיות צורות כיפיות ומזינות מקורם של שיטות הכנת עוגיות מסורתיות, עוגיות צורות הפכו לפינוק אהוב על כל הגילאים. העוגיות המענגות הללו לא רק מביאות שמחה למטבח אלא גם מציעות קנבס מושלם לביטויים יצירתיים. בין אם זה לבבות ליום האהבה, כוכבים למגע קסום או עיגולים פשוטים להנאה יומיומית, עוגיות צורות הן מגוונות ומהנות להכנה. עם […]
מתכון לפיצה ארטישוק מטריפה

מתכון לפיצה ארטישוק מטריפה המתכון הזה הוא פצצת טעם שתעביר את בלוטות הטעם שלך לרמה חדשה לגמרי של אושר פיצה. פיצה ארטישוק היא כמו הילד המגניב על גוש הפיצה – לא שגרתי, ייחודי, ורוצה המון המון. מקורותיו? ובכן, בוא נגיד שזה שילוב טעים של כשרון ים תיכוני הפוגש את ארץ הפלאות הגבינה של גן העדן […]
מתכון לפנקייק בננה ושיבולת שועל- בריאות מתוקה

מתכון לפנקייק בננה ושיבולת שועל- בריאות מתוקה בסדר, תתכוננו למסע פנקייק שאין כמותו! היום, אנחנו צוללים לתוך העולם של פנקייק בננה ושיבולת שועל – תענוג ארוחת בוקר שהוא לא רק טעים אלא גם מכיל אגרוף תזונתי. דמיינו את זה: בוקר נעים, חשק לפנקייק וצרור בננות בשלות שוכבות מסביב. זו הלידה של פלאי הפלג'ק האלה. זה […]
מתכון לפסטה נדירה ברוטב פסטו

מתכון לפסה נדירה ברוטב פסטו בסדר, התכוננו להרפתקה עמוסה בטעמים אל עולם הפסטה פסטו שתגרום לבלוטות הטעם שלכם לרקוד משמחה! הטוב הירוק הזה שורשים באיטליה, שם בזיליקום, שום, צנוברים, גבינת פרמזן ושמן זית משלבים כוחות כדי ליצור רוטב שהוא בעצם מסיבה בפה. רכיבים: 400 גרם מהפסטה האהובה עליך (ספגטי, פנה או כל מה שצף בסירה […]
מתכון לפנקייק לילדים ב- 10 דקות! חובה לנסות

מתכון לפנקייק לילדים ב- 10 דקות! חובה לנסות דבר בטוח! לפניכם מתכון מהנה וקל לפנקייקים אווריריים המושלם לילדים וניתן להקציף אותם תוך 10 דקות בלבד! פנקייקים הם פינוק ארוחת בוקר קלאסי שאהוב על אנשים מכל הגילאים, והמתכון הזה בוודאי יהפוך לחביב המשפחה. פנקייקים היו מצרך ארוחת בוקר במשך מאות שנים, עם וריאציות שנמצאות בתרבויות בכל […]
מתכון למעדן גיוזה צמחונית

מתכון למעדן גיוזה צמחונית בסדר, חגור, כי אנחנו צוללים לתוך העולם של גיוזה צמחונית – הכופתאות המענגות האלה שגורמות לבלוטות הטעם שלך לרקוד מרוב שמחה. כעת, מקורותיה של הגיוזה נטועים במסורות הקולינריות היפניות והסיניות, ועם הזמן, הם הפכו לסנסציה עולמית. כיסי האושר הקטנים האלה מלאים בדרך כלל בתערובת טעימה של ירקות ותבלינים, ואז מטוגנים במחבת […]
מתכון הבורקס המסורתי של אמא

מתכון הבורקס המסורתי של אמא בורקס, חבילות המאפים הקטנות והמענגות האלה מלאות בכל טוב מלוח, היו עיקר במשפחתי במשך דורות. המתכון הזה, שהועבר מאמא שלי, מגיע מלב הים התיכון, שבו ניחוח של מאפה מתקלף ומילויים מלאי טעם נופף בשווקים שוקקים. מקורם בקהילות היהודיות הספרדיות, בורקות מצאו את דרכם לאינספור בתים ולבבות ברחבי העולם. מתכון זה […]
מתכון להכנת בצק פילו משובח כמו במאפיות

יצירת בצק פילו משלך מאפס היא הרפתקה קולינרית מתגמלת המבטיחה תוצאה חמאתית ומתקלפת. שכבות הבצק הדקות, כשהן עשויות כהלכה, יכולות להעלות את המאפים והתבשילים המלוחים שלכם לגבהים חדשים. אמצו את התהליך ותיהנו מהסיפוק שבעבודה עם הבצק העדין והדק הזה, המהווה מרכיב בסיסי במטבחים ים תיכוניים ומזרח תיכוניים שונים. רכיבים להכנת בצק פילו 400 גרם קמח […]
ג'חנון קפוא מתכון קטלני

ג'חנון קפוא מתכון קטלני היי אוכלים! היום, אני נרגש לשתף אתכם במתכון נפלא להכנת הג'חנון הקפוא המשגע – מאפה יהודי תימני שהוא תחושת טעם אמיתית. ג'חנון היא פנינה קולינרית ששורשיה נעוצים בקהילת יהודי תימן, והיא הפכה למאכל אהוב על פני תרבויות רבות. המנה הזו מושלמת לבראנץ' נעים או לארוחת בוקר עצלה בסוף השבוע. רכיבים: 500 […]
לחמניות ממולאות גבינה מעדן שמימי

לחמניות ממולאות גבינה מעדן שמימי היי, אוכלים נהדרים! היום, אנחנו צוללים בראש אל עולם הטוב השמימי והגביני עם המתכון שלנו לחמניות גבינה ממולאות. בין אם אתם מארחים בראנץ' נעים, ערב משחקים מלא חטיפים, או סתם רוצים לפנק את עצמכם, הלחמניות האלה הן הפצצה! אז, חגור את בלוטות הטעם שלך, ובואו נתחיל! ללחמניות הממולאות בגבינה המענגות […]
ניוקי קפוא רך כמו ענן

ניוקי קפוא רך כמו ענן בסדר, תחגרו, אוכלים! היום, אנחנו צוללים לתוך העולם המענג של ניוקי קפואים. עכשיו, אם אתה תוהה מאיפה טוב הכרית הזה, הרשו לי לשפוך את השעועית. ניוקי הוא תענוג איטלקי קלאסי, כמו כופתאות תפוחי אדמה קטנות שמצאו את דרכן אל הלב והבטן שלנו. ונחש מה? אנחנו עושים כאן קיצור דרך עם […]
מתכון לפיתה כוסמין תענוג ארוז בחומרים מזינים

מתכון לפיתה כוסמין תענוג ארוז בחומרים מזינים היום אנחנו צוללים לתוך העולם המופלא של פיתות כוסמין. הדגן העתיק הזה, הכוסמין, מטלטל מטבחים במשך מאות שנים, והמתכון הזה כאן כדי להביא את הטעימות הזו לשולחן שלך. עמוסה בכל טוב בריא, פיתה הכוסמין הזו היא לא רק פינוק טעים אלא גם מעצמה תזונתית. כוסמין קיים מאז ומעולם. […]
מתכון לסירניקי רוסי מדהים (לביבות גבינה מעלפות)

סירניקי הם לביבות גבינת קוטג' רוסיות טעימות שהן גם נימוחות וגם מלאות טעם. הם פריט פופולרי לארוחת בוקר או קינוח ורבים נהנים מהם. להלן מתכון קלאסי להכנת הסירניקי הטוב ביותר: איך להכין סירניקי – רכיבים 2 כוסות גבינת קוטג' (תבורוג או גבינת איכר) 2 ביצים גדולות 1/4 כוס סוכר מגורען 1 כפית תמצית וניל 1/4 […]
מתכון לבצק עלים מושלם

היי, אוכלים נהדרים! היום, אנחנו צוללים לתוך העולם הקסום של בצק עלים – הטוב החמאתי והמתקלף הזה שהופך כל ביס לחוויה שמימית. דמיינו את זה: שכבות על שכבות של מאפה עדין, מתפיחים לשלמות בתנור. מקורו של בצק העלים הוא במצרים העתיקה, אבל הצרפתים באמת לקחו אותו לשלב הבא, והפכו אותו ליצירת המופת העדינה שאנו מכירים […]
חגיגה של פתיתים עם נקניקיות רותחת

חגיגה של פתיתים עם נקניקיות רותחת התכוננו לצאת למסע עמוס טעמים עם פייסטת הנקניקיות והפתיתים הלבביות והמענגות שלנו! המתכון הזה הוא ממש חביב הקהל, שמפגיש את הטוב המלוח של נקניקיות ואת פריכות הפתיתים בסימפוניה של טעמים. אמנם מקורו המדויק עשוי להיות מעט מטושטש, אך דבר אחד ברור – זוהי יצירת מופת קולינרית שהתפתחה דרך אינספור […]
בצק מותסס מסע קולינרי בהשראה עולמית

בצק מותסס מסע קולינרי בהשראה עולמית היי, הרפתקני אוכל! היום, אנחנו צוללים לתוך העולם המופלא של בצק מותסס – תבשיל קסום ששורשיו במסורות קולינריות מרחבי העולם. בין אם אתם אוהבים להכין פיצות מעוררות תיאבון, לחם אוורירי או מאפים מלוחים, מתכון הבצק המותסס הזה הוא כרטיס הזהב שלכם לאושר קולינרי. לבצק מותסס היסטוריה עשירה המשתרעת על […]