מתכון לשקדי עגל על האש – טעים שגעון

מתכון לשקדי עגל על האש

אוהבים שקדי עגל? גם אנחנו! במתכון הבא נלמד איך עושים שקדי עגל על האש – שזה מעדן אמיתי ומשדרג כל ברביקיו. צליית שקדי עגל על המנגל היא הרפתקה קולינרית שהופכת את המעדן המתעלמים ממנו לעתים קרובות לפינוק מפתה. שקדי עגל הם בעלי מרקם קרמי וטעם עדין שהופכים אותם למרכיב מוערך בבישול גורמה. כשהם מוכנים כראוי […]

מתכון לצ'ילי קון קרנה אדום ובועט

מתכון לצ'ילי קון קרנה אדום ובועט בסדר, התכוננו למסע עמוס טעמים עם המתכון שלי לצ'ילי קון קרנה! המנה האייקונית הזו היא כמו פייסטה בפה שלך, ואני כאן כדי להדריך אותך במסיבה. בואו נצא לטיול מהיר למערב הפרוע ונחקור את שורשיו של הפלא החריף הזה. מקורו במטבח הטקס-מקס, צ'ילי קון קרנה הוא תבשיל דשן שמפגיש את […]

מתכון לקדירת בשר עם ירקות בתנור – אין דברים כאלה

מתכון לקדירת בשר בתנור עם ירקות

קדירת בשר הוא התגלמות של אוכל מנחם, מנה המפגישה נתחי בשר רכים ועסיסיים, רוטב עשיר וטעים ומגוון ירקות, הכל אפויים לשלמות. זו מנה שממלאת את הבית בניחוחות מפתים, מבטיחה ארוחה משביעה ומחממת לב. מתכון זה נועד להיות פשוט ועם זאת טעים, תוך שימוש במרכיבים שמתמזגים יחד בתנור כדי ליצור מנה שגדולה מסך חלקיה. זה מושלם […]

מתכון לבאן עם בשר מפורק, כל כך טעים שזה כואב

מתכון לבשר מפורק עם לחמניות באן

בשר מפורק עם לחמניות באן, זוהי מנה שמגלמת את השמחה של בשר רך בבישול איטי בשילוב עם חיבוק רך ומנחם של באן טרייה. המתכון הזה לוקח אותך למסע קולינרי, והופך נתח בשר פשוט למילוי עסיסי ועמוס בטעמים שהוא גם תכליתי וגם טעים שאין לעמוד בפניו. מושלם למפגשים, ארוחות ערב משפחתיות או ארוחה משביעה בכל יום […]

בשר טחון מתכון אסייתי מעלף

בשר טחון מתכון אסייתי מעלף

פאד קפאו – בשר טחון וירקות ברוטב תאילנדי משגע התגעגעתם לטעמים האקזוטיים של תאילנד? פאד קפאו, מנה פשוטה ומהירה להכנה, תיקח אתכם למסע קולינרי אל רחובות בנגקוק בלי לצאת מהמטבח. מקור: הפאד קפאו, שפירושו "בשר טחון מטוגן", הוא מנה אהובה בתאילנד ומוגש בדוכני רחוב ובמסעדות מקומיות. מצרכים: 500 גרם בשר טחון (בק, עוף או הודו) 2 […]

מתכון לקציצות פרגית עסיסיות וטעימות

מתכון לקציצות פרגית עסיסיות וטעימות בסדר, בואו נצלול לעולם המופלא של קציצות פרגית – מנה שהיא לא רק טעימה אלא גם מכילה שפע של תזונה! המתכון הזה הוא כמו מסע קולינרי, לוקח אותך לסיבוב בין טעמים ומרקמים שיגרמו לבלוטות הטעם שלך לרקוד משמח. לקציצות פרגית שורשים במטבחים הנעים שבהם טוב ביתי פוגש יצירתיות קולינרית. דמיינו […]

מתכון לחזה עוף במרינדה בתנור: תענוג עסיסי

מתכון לחזה עוף במרינדה בתנור: תענוג עסיסי בסדר, בואו נצלול לעולם של חזה עוף במרינדה ארוז בטעמים היישר מהתנור שלכם! המתכון הזה הוא מנצח, לא רק בגלל הטעם שלו, אלא גם בגלל הפשטות והיתרונות הבריאותיים שלו. בין אם אתה שף ותיק או חדש במטבח, זה פשוט קל. מתכון זה שואב השראה מהטעמים התוססים של המטבח […]

מתכון לבשר ואגיו משובח – טעם קטלני ונדיר במיוחד (התעלפנו!)

מתכון לבשר ואגיו

נתח ואגיו או Vagio (מונח שאינו מוכר באופן נרחב באנגלית) עשוי להתייחס להכנה ספציפית או לסוג בשר, שעלול להיות ספציפי למטבח אזורי. ללא הקשר מפורש ל"ואג'יו", אספק לכם מתכון בשר רב-תכליתי ומלוח המגלם את תמצית המסורת הקולינרית האירופית, תוך התמקדות בצלי שניתן להתאים לסוגי בשר שונים כגון כבש או בקר. מתכון זה נועד להוציא את […]

מתכון למדליוני פילה בקר מדהימים כמו במסעדת שף

מתכון למדליוני פילה בקר

מדליוני פילה בקר הם תענוג קולינרי, הידוע ברוך ובטעמם העסיסי. מתכון זה מציג את איכות הפרימיום של פילה בקר על ידי צריבה לשלמות והגשתו עם רוטב מענג. הנה איך להכין את מנת מדליוני פילה בקר האלגנטית הזו. איך להכין מדליוני פילה בשר בקר – הרכיבים עבור מדליוני פילה בקר: 2 מדליוני פילה בקר (כ-150-200 גרם […]

מתכון לקציצות בשר בקר אסייתיות – טעמים לא מוכרים ומדהימים!

מתכון לקציצות בשר אסייתיות

קציצות בשר אסייתיות בולטות בעולם הקולינריה בתערובת הטעמים והמרקמים הייחודית שלהן, מה שהופך אותן למנה אהובה על פני מטבחים שונים של היבשת. בניגוד לעמיתיהם המערביים, כדורי בשר אסיאתיים משלבים לעתים קרובות מרכיבים כמו רוטב סויה, ג'ינג'ר ושמן שומשום, ומציעים טעם ארוז אומאמי מענג. קציצות אלה הן רב-תכליתיות, מושלמות להגשה עם אורז, אטריות, או אפילו כמתאבן […]

מתכון לשוק טלה בסגנון ערבי – מעדן מזרח תיכוני מענג

מתכון לשוק טלה ערבי

יציאה למסע קולינרי אל לב המטבח המזרח תיכוני מביא אותנו אל המנה העסיסית ועשירות הטעמים של שוק טלה בסגנון ערבי. המתכון הזה הוא חגיגה של תבלינים מסורתיים וטכניקות בישול איטי המעניקות לכבש עומק טעם בלתי נשכח. שוק טלה, עם הבשר הרך והמח העשיר שלו, מושלם לקליטה איטית, המאפשרת לתבלינים לחדור עמוק. מנה זו מבושלת עד […]

אצבעות אנטריקוט אפויות בתנור

אצבעות אנטריקוט אפויות בתנור בסדר, חובבי אוכל, התכוננו לפיצוץ טעמים עם אצבעות האנטריקוט האפויות בתנור! המתכון הזה הוא מחליף משחק, והופך נתח בשר קלאסי לטוב ללקק אצבעות. האנטריקוט, המכונה גם ribeye, מביא את השיש העשיר והטוב הבשרני שלו אל השולחן, ואפייה בתנור הופכת אותו לרך, עסיסי וממש בלתי ניתן לעמוד בפניו. עכשיו, מאיפה הרעיון הגאוני […]

מתכון קציצות ברוטב עגבניות 10 דקות – טעם חלומי וכלום עבודה

קציצות ברוטב עגבניות 10 דקות

הנה מתכון מעורר תיאבון לקציצות ברוטב עגבניות, שיוצרו כדי לעורר את בלוטות הטעם שלכם. המתכון הקלאסי הזה של קציצות ברוטב עגבניות הוא מנה דשנה ומנחמת שהיא מרכיב עיקרי בהרבה משקי בית. הקציצות עסיסיות ומלאות טעם, משולבות בעשבי תיבול ותבלינים, ואז מבושלות ברוטב עגבניות עשיר ומלוח. זוהי מנה רב-תכליתית שניתן להגיש עם פסטה, אורז, או אפילו […]

מתכון עוף ממולא אורז גבינתי – מעלף ברמות הגבוהות ביותר

תענוג עוף ממולא אורז גבינתי בואו נצא למסע קולינרי עם מנה שמשנה לגמרי את המשחק – עוף ממולא אורז גבינתי! המתכון הזה הוא חגיגה של טעמים, המפגישה חזה עוף עסיסי ומלית אורז מעוררת תיאבון. זה כמו הפתעה טעימה שמחכה להתפוצץ לך בפה. בעוד שהמקור המדויק של המנה הזו עשוי להיות מעט מעורפל, הרעיון של מלית […]

אסאדו בבישול ארוך: רוצים להתענג על בשר אבל באמת? זה מתכון חובה!

אסאדו בבישול ארוך

התענגו על הטעמים העשירים והמלוחים של אסאדו בבישול ארוך, ברביקיו ארגנטינאי מסורתי שכולו בישול איטי והתענגות על כל רגע. שיטת בישול זו מוציאה את המיטב מהבשר, וכתוצאה מכך מנות נימוחות, עסיסיות וטעימות להפליא. אסאדו הוא לא רק ארוחה; זה אירוע חברתי, חגיגה של החיים ותענוג קולינרי אמיתי. אספו את החברים והמשפחה שלכם, הפעילו את הגריל […]

מתכון לתבשיל אסאדו – אמאלה וסבתאלה איזה טעמים

תבשיל אסאדו

והפעם אנחנו עם מתכון מעורר תיאבון לתבשיל אסאדו, מנה דרום אמריקאית מסורתית לבבית, טעימה ומושלם לחלוקה עם בני משפחה וחברים. תבשיל אסאדו הוא מאכל דרום אמריקאי אהוב החוגג את אומנות הבישול האיטי של בשר עד שהוא רך ומחדיר טעמים עשירים. תבשיל זה כולל נתחי בקר עסיסיים, תערובת של ירקות ומרק חזק על בסיס עגבניות. זוהי […]

מתכון לפילה מיניון אגדי כמו במסעדות שף

מתכון לפילה מיניון

הנה מתכון פילה מיניון עסיסי שבטוח ירשים. פילה מיניון, הידוע ברוך ובטעמו העשיר, הוא חתך מהקצה הקטן יותר של שקדי הבקר. מתכון זה מתמקד בשיפור הטעמים הטבעיים שלו עם תבלינים פשוטים וטכניקות בישול מושלמות. תיאור פילה מיניון הוא התגלמות האלגנטיות בנתחי בקר. הוא מוערך בשל העדינות והטעם הבשרני העדין שלו. מתכון זה כולל צריבה במחבת […]

איך מכינים פיקניה במעשנה – מתכון חובה לכל חובב בשר

פיקניה במעשנה

פיקניה במעשנת היא תענוג קולינרי, הנערץ על טעמה העשיר והמרקם הרך. פיקניה, הידועה גם בשם כובע התחתית, היא גזרה פופולרית במטבח הברזילאי והיא הופכת אהובה יותר ויותר ברחבי העולם. בעת עישון, מכסה השומן מתרכך לאט, מחדיר לבשר טעם מדהים ומבטיח עסיסיות. מתכון זה ידריך אותך בתהליך של עישון פיקאנה לשלמות, וייצור מנה שבטוח תרשים עם […]

מתכון לבריסקט מפורק בישול ארוך – חזה בקר מענג פיצוצים

בריסקט בבישול ארוך

אוהבים בשר רך, מפורק נימוח ומענג? ברור! המתכון הזה מיועד לבריסקט בבישול ארוך, מנה שמסמלת סבלנות ואכפתיות בבישול. חזה בקר, הידוע בטעמו העשיר ובמרקם הרך בבישול נכון, הוא נתח בשר שמרוויח מאוד מבישול איטי ונמוך. התהליך כולל בישול עדין וממושך לפירוק הסיבים הקשים, וכתוצאה מכך מרקם נמס בפה ועומק טעם שקשה להשתוותו. מתכון זה משלב […]

עיג'ה – תענוג של טעם

עיג'ה – תענוג של טעם עיג'ה, מנה מענגת עם שורשים עמוקים במטבח המזרח תיכוני, היא חגיגה לחושים. מקורה במסורות הקולינריות העשירות של לבנון, מנה זו עשתה את דרכה למטבחים ברחבי העולם, כשהיא שובת לב בלוטות הטעם עם תערובת התבלינים והמרקמים הייחודית שלה. עיג'ה היא לא רק ארוחה; זו חוויה שמפגישה אנשים על אהבה משותפת לאוכל […]

מתכון לסוכריות בשר מעלפות

מתכון לסוכריות בשר

סוכריות בשר – מתכון שהוא פינוק מענג המשלב את הטעמים הבלתי ניתנים לעמוד בפניו של בשר עם זיגוג מתוק ומתובל. נגיסות גן עדן קטנות אלה מושלמות לנשנושים, מתאבנים, או אפילו כתוספת ייחודית לאהוב עליך. מנות. המרקם הפריך של הבשר פוגש את הטוב המתוק והמלוח של זיגוג שהוא גם דביק וגם מפנק. רכיבים: 1 קילו בשר […]

קציצות בשר עם בטטה ברוטב עגבניות

קציצות בשר עם בטטה ברוטב עגבניות מתכון מעלף

קציצות בשר עם בטטה ברוטב עגבניות קציצות בשר הן מאכל פופולרי בכל רחבי העולם, והן יכולות להיעשות במגוון טעמים וסגנונות. קציצות בשר עם בטטה ברוטב עגבניות הן מנה טעימה, בריאה ומשביעה. הבטטה מעניקה לקציצות מרקם עשיר ועסיסי, והרוטב העגבניות מוסיף להן טעם עשיר ומרענן. מקור המתכון מתכון זה הוא מתכון משפחתי עתיק, שהתגלגל מדור לדור. […]

מתכון לקבב עיראקי סודי כמו במסעדות (ואפילו יותר טעים)

מתכון לקבב עיראקי סודי

קבב עיראקי, מנה מענגת שתופסת את תמצית המטבח המזרח תיכוני, היא התגלמות של טעמים עשירים ותבלינים ארומטיים. המתכון הזה, שיש בו מרכיב סודי ומושרש עמוק בתרבות העיראקית, מציע תערובת מפתה של טעמים מלוחים ומעושנים. המפתח טמון בתערובת התבלינים הייחודית ובשיטת הצלייה, המוציאה את העסיסיות של הבשר. קבבים עיראקים הם לא רק אוכל; הם מייצגים מסורת […]

קריספי צ'יקן מתכון קראנצ'י במיוחד

קריספי צ'יקן מתכון קראנצ'י במיוחד היי, אוכלים נהדרים! היום, אנחנו צוללים לתוך הטוב הפריך של מתכון עוף קריספי קלאסי שבטח יגרום לבלוטות הטעם שלך לרקוד משמח. המנה הזו היא כמו סופרסטאר קולינרי – זהוב ופריך מבחוץ, עדין ועסיסית מבפנים. זה אוכל מנחם במיטבו, עם מגע של נוסטלגיה והרבה הרבה טעם. מקורותיו של העוף הפריך הולכים […]

תענוג של טוסט נקניק

תענוג של טוסט נקניק היום אני חולק מתכון לארוחת הבוקר או הבראנץ' שלך – תענוג טוסט הנקניק. דמיינו את זה: נקניק מלוח, מתובל בצורה מושלמת וממוקם על טוסט פריך. זהו פיצוץ טעמים שבטח יגרום לבלוטות הטעם שלך לרקוד! המתכון הזה הוא שילוב של קלאסיקות ארוחת בוקר ואוכל מנחם, עם קורטוב של יצירתיות. הוא בהשראת ארוחות […]

קציצות בשר אווריריות ברוטב עגבניות מתכון מעלף – חובה!

קציצות בשר אווריריות ברוטב עגבניות

הנה מתכון לקציצות האווריריות הטובות ביותר ברוטב עגבניות. הקציצות האלה קלות ותפוחות, והן סופגות את רוטב העגבניות הטעים למנה טעימה ומשביעה. אז איך להכין קציצות בשר אווריריות ברוטב עגבניות? נתחיל עם הרכיבים לקציצות: 500 גרם בשר בקר טחון (או שילוב של בשר בקר ועוף) 1/2 כוס פירורי לחם 1/4 כוס חלב 1/4 כוס גבינת פרמזן […]

מתכון לצ'ילי קון קרנה אמיתי

מתכון לצ'ילי קון קרנה

היי חובבי טעמים! היום, אנחנו צוללים לתוך העולם של צ'ילי קון קרנה – פלא של סיר אחד שהוא כמו פיצוץ טעם בפה. המנה הזו עוסקת בטוב לב, תבלינים בועטים וחמימות נעימה שמושלמת לכל אירוע. אז, התכוננו להרפתקת צ'ילי! מקורות המתכון של לצ'ילי קון קרנה צ'ילי קון קרנה, יליד המטבחים הטקסניים, היא מנה שעשתה את דרכה […]

בקר מוקפץ: מתכון משגע וקל להכנה

בקר מוקפץ עם פלפלים צהובים

בקר מוקפץ: מתכון משגע וקל להכנה מוקפץ בקר ופלפלים צהובים – פינוק מהיר וטעים מי מאיתנו לא אוהב מנה מהירה, טעימה ומזינה? מוקפץ בקר ופלפלים צהובים הוא בדיוק זה! המנה המשלבת טעמים עשירים של בקר ופלפלים, מרקם פריך וצבעוניות מרהיבה, מוכנה תוך דקות ספורות ותהפוך לארוחת צהריים או ערב מושלמת. מקור המתכון: המתכון מבוסס על […]

מתכון לחזה עוף במחבת עסיסי וטעים במיוחד

חזה עוף על הפלנצ'ה

היי אוכלים חברים! היום אנחנו צוללים לתחום של עוף צרוב במחבת – מנה מהירה, קלה ומביאה את הטוב הזהוב והקריספי הזה היישר לצלחת שלך. זה מתכון מומלץ לימים עמוסים שבהם אתה רוצה משהו טעים בלי להתעסק. אז, בואו נקריח את המחבתות האלה! המקור של מתכון לחזה עוף במחבת עוף צרוב במחבת הוא קלאסיקה המשתרעת על […]

קבבים – חגיגת קבב טלה רוחש

קבבים

  התכוננו למסע קולינרי שיעביר את בלוטות הטעם שלכם היישר לרחובות ההומים של המזרח התיכון!  קבבים, האלופים הבלתי מעורערים של אוכל רחוב, מפארים את חיכינו במשך מאות שנים. מהשווקים התוססים של איסטנבול ועד למטבחים הארומטיים של פרס, המתכון הזה מביא את המהות של קבבים אותנטיים עד הבית שלך.   רשימת רכיבים: עבור המרינדה:  500 גרם […]

זהירות זה ממכר: מתכון ללחם בשר טעים ברמות קשות

לחם בשר מדהים

היי, חברי אוכל! היום, אנחנו צוללים לתוך העולם המענג של לחם בשר – תענוג מלוח שיגרום לבלוטות הטעם שלך לעשות מסיבה. זה לא הכיכר הממוצעת שלך; זה פיצוץ טעמים עמוס בכל הטוב שאתה צריך. מקורות המתכון ללחם בשר לחם בשר הוא כמו חיבוק קולינרי עולמי, המצוי בצורות שונות בתרבויות שונות. בין אם זה Kıymalı Ekmek […]

מתכון לגיוזות עם בשר טחון – טעם גן עדן

מתכון לגיוזות עם בשר טחון - טעם גן עדן

היי, אוכלים! היום, אנחנו צוללים לתוך העולם של גיוזה – הכופתאות הקטנות והמענגות האלה שכבשו לבבות ברחבי העולם. מקורןבסין, גיוזה אומצה על ידי המטבח היפני ומאז הפכה למאכל פופולרי ברחבי העולם. עמוסים בטעמים, הם לא רק פינוק לבלוטות הטעם שלך אלא גם מציעים כמה יתרונות תזונתיים נהדרים. מתכון: גיוזה יפנית (כופתאות) מנות: מתכון זה מכין […]

מתכון לדנבר קאט – נתח בשר משובח שחובה להכיר

מתכון לדנבר קאט

היי, חברים חובבי אוכל! היום, בואו נצלול לעולם הסטייק עם מתכון פנטסטי של דנבר קאט. ה-Denver Cut, הידוע גם בשם דנבר סטייק, הוא שם יחסית לא מוכר בעולם הבשר, אבל הוא הופך במהרה לאהוב בקרב חובבי הסטייקים. זה מגיע מהחלק הלא מנוצל של הצ'אק (החלק העליון של הפרה) וכתוצאה מכך סטייק רך, טעים ומשויש במקצת. […]

חגיגה של פתיתים עם נקניקיות רותחת

חגיגה של פתיתים עם נקניקיות רותחת התכוננו לצאת למסע עמוס טעמים עם פייסטת הנקניקיות והפתיתים הלבביות והמענגות שלנו! המתכון הזה הוא ממש חביב הקהל, שמפגיש את הטוב המלוח של נקניקיות ואת פריכות הפתיתים בסימפוניה של טעמים. אמנם מקורו המדויק עשוי להיות מעט מטושטש, אך דבר אחד ברור – זוהי יצירת מופת קולינרית שהתפתחה דרך אינספור […]

לחמניות ממולאות בשר מתכון מדהים

לחמניות ממולאות בשר מתכון מדהים

לחמניות ממולאות בשר מתכון מדהים לחמניות ממולאות בשר הן מאכל פופולרי ברחבי העולם, אך יש להן היסטוריה ארוכה במיוחד בארץ ישראל. כבר בימי קדם, היו מכינים לחמניות ממולאות בשר כמנה עיקרית או כחטיף. המתכון הזה מבוסס על מתכון אותנטי ישראלי. הוא פשוט להכנה וטעים להפליא. הבצק הפריך והמילוי העשיר והתוסס יוצרים יחד חוויה קולינרית בלתי […]

מתכון לבריסקט מושלם

מתכון לבריסקט

היי, חברים חובבי אוכל! היום, אנחנו צוללים לתוך העולם מרגיע הנשמה של החזה – אותו טוב שנמס בפה שכובש לבבות ובטן במשך דורות. בין אם אתה שף ותיק או חדש במטבח, המתכון הזה הוא כרטיס הזהב שלך לגן עדן טורף. המקור של המתכון לבריסקט לבריסקט שורשים עמוקים במסורות קולינריות שונות. מבורות המנגל המעושנים של טקסס […]

פלפל ממולא בשר ואורז מתכון של אמא

פלפל ממולא בשר ואורז מתכון של אמא

פלפל ממולא בשר ואורז מתכון של אמא פלפלים ממולאים בשר ואורז הם מנה פופולרית במטבח הישראלי, ויש לכך סיבה טובה. הם טעימים, משביעים ויכולים להוות ארוחה שלמה. המנה ידועה בארץ ישראל כבר מאות שנים, והיא הוכנה במקור על ידי הערבים. מתכון של איילה מרציאנו. רכיבים: למילוי: 1 בצל ½ קילו בשר בקר טחון 1 חופן […]

עוף צלוי במלח גס טעם נהדר לחיך

עוף צלוי במלח גס טעם נהדר לחיך היי, חובבי אוכל! היום קיבלתי מתכון מעורר תיאבון שמחליף משחק בעולם העוף – עוף צלוי מלוח במלח גס. המנה הזו היא לא רק בישול; זו חוויה, פיצוץ טעמים שיגרום לך להגיע לשניות ושלישים. את מקורותיו של המתכון הזה אפשר לייחס לטכניקה עתיקת היומין של בישול בקליפת מלח, שבה […]

צלי בקר עם תפוחי אדמה מתכון משגע

צלי בקר עם תפוחי אדמה מתכון משגע

צלי בקר עם תפוחי אדמה מתכון משגע צלי בקר עם תפוחי אדמה הוא אחד המאכלים האהובים והמפורסמים ביותר בעולם. הוא מוגש במגוון רחב של תרבויות, ומגוון אינסופי של מתכונים פותחו במהלך השנים. ארץ מקור המתכון לצלי בקר עם תפוחי אדמה כנראה הגיע מהעולם העתיק. ישנן עדויות לכך שהמאכל נאכל כבר במצרים העתיקה, יוון העתיקה ורומא […]

פילמני מתכון רוסי נדיר

פילמני מתכון רוסי נדיר

פילמני מתכון רוסי נדיר פילמני הם כיסונים רוסיים פופולריים מאוד, המוגשים לרוב מבושל במים או בציר. המילוי המסורתי הוא בשר בקר, אך ישנן גרסאות רבות אחרות, כגון בשר כבש, עוף או ירקות. המתכון הבא הוא לפילמני רוסיים נדירים במילוי בשר טלה ובצל. המתכון הזה מגיע מהעיר סנט פטרסבורג, עיר נמל חשובה בצפון-מערב רוסיה. מקור המתכון […]

מתכון לטורטיה עם בשר טחון במחבת – טעים אש ותמיד בא טוב!

מתכון לטורטיה עם בשר טחון במחבת - טעים אש ותמיד בא טוב!

היי, הרפתקנים קולינריים! היום, אנחנו הולכים להרים משהו שהוא לא רק טעים אלא גם סופר קל ומהיר – טורטיה עם בשר טחון, מבושל ממש במחבת. המנה הזו היא קריצה לטעמים התוססים של המטבח המקסיקני, שבו הטורטייה היא מרכיב עיקרי, לרוב מלא במגוון מרכיבים מעוררי תיאבון. גודל הגשה, זמן הכנה וקושי משרת: 4 אנשים. זמן הכנה: […]

מתכון קבב בנינג'ה גריל: איך לא עשינו את זה עד היום?!

מתכון לקבב עיראקי סודי

היי חברים! היום אני חולק איתכם מתכון טעים ומיוחד להכנת קבבים על גריל נינג'ה. קבבים, פנינה קולינרית עם מוצא מזרח תיכוני, טיילו בעולם, כבשו לבבות עם הטעמים הפשוטים אך מעוררי הפה שלהם. הם שיפודי גן עדן, בדרך כלל כוללים בשר במרינדה וירקות בגריל לשלמות. אנחנו מדברים כאן על פסטיבל של טעמים! מתכון זה משרת כ-4 […]

קציצות קבב עסיסיות עם סוד שחובה לדעת

קציצות קבב עסיסיות עם סוד שחובה לדעת

קציצות קבב עסיסיות עם סוד שחובה לדעת קבב הוא מאכל פופולרי בכל רחבי העולם, והוא מוגש במגוון צורות וטעמים. קציצות קבב עסיסיות הן תמיד להיט, והן יכולות להיות ארוחה עיקרית, מנה ראשונה או אפילו נשנוש. במתכון הזה אני אשתף אתכם בסוד שלי להכנת קציצות קבב עסיסיות במיוחד. הסוד לקבב רך ומושלם הוא לערבב את כפית […]

חצילים עם בשר טחון מתכון מדהים

חצילים עם בשר טחון מתכון מדהים

חצילים עם בשר טחון מתכון מדהים הקדמה חצילים עם בשר טחון היא מנה קלאסית ומנחמת שמתאימה לכל אירוע. המנה עשויה מחצילים מטוגנים במילוי של בשר טחון, בצל, שום, פטרוזיליה, תבלינים, ורוטב עגבניות. היא טעימה, נהדרת לאכול אותה חמה או קרה, ויכולה לשמש כמנה ראשונה, עיקרית או תוספת. מקור המתכון מקור המתכון לחצילים עם בשר טחון […]

מתכוני קציצות בשר של סבתא

קציצות ברוטב עגבניות 10 דקות

מתכוני קציצות בשר של סבתא מתכון מסורתי של סבתא סולטנה, שגדלה בעיר העתיקה של לוד. המתכון הזה הוא קל להכנה, טעים בטירוף, ומלא בטעמים ביתיים. מרכיבים (כ-20 קציצות) 1 ק"ג בשר בקר טחון (עם 15-20% שומן) 2 בצלים בינוניים, קצוצים 3 שיני שום, כתושות 2 פרוסות לחם או חלה, מושרות במים במשך 5 דקות, סחוטות […]

מתכונים לממולאים כמו שאמא מכינה

מתכונים לממולאים כמו שאמא מכינה

מתכונים לממולאים כמו שאמא מכינה מתכון 1: פלפלים ממולאים באורז ובשר פלפלים ממולאים הם מאכל פופולרי בכל רחבי העולם, והם נחשבים לאחד המאכלים המסורתיים ביותר של המטבח הישראלי. המתכון הזה הוא לפלפלים ממולאים באורז ובשר, והוא די פשוט להכנה. מקור המתכון הזה מקורו במטבח הטורקי, והוא הובא לארץ ישראל על ידי עולי העלייה הראשונה. הוא […]

מתכוני בשר בקר שיגרמו לכם ללקק את האצבעות

מתכוני בשר בקר שיגרמו לכם ללקק את האצבעות

מתכוני בשר בקר שיגרמו לכם ללקק את האצבעות מתכון לצלי בקר כתף בתנור אם אתם מחפשים מנה עיקרית טעימה, משביעה ומלאת טעם, צלי בקר כתף בתנור הוא הבחירה המושלמת. זהו מתכון קלאסי ועסיסי, שמתאים לכל אירוע. מקור המתכון מתכון זה הוא וריאציה על מתכון צלי בקר כתף מסורתי. הוא מותאם לכשרות, ומשתמש בנתח בקר כתף […]

מתכון לממולאים עם בשר – מתכון מהמם

מתכון לממולאים עם בשר - מתכון מהמם

מתכון לממולאים עם בשר – מתכון מהמם פלפלים ממולאים בבשר הם אחד המאכלים האהובים ביותר בישראל. הם טעימים, טעימים ומספקים כמות נכבדה של חלבון ופחמימות. המתכון הזה הוא קל להכנה, מתאים ל-6 מנות, ודורש בערך שעה ו-30 דקות. מקור המתכון פלפלים ממולאים בבשר הם מאכל עתיק יומין, שמקורו באזור המזרח התיכון. הם מוזכרים כבר בתנ"ך, […]

מתכון לפיקניה בתנור – מענג ברמות שקשה לתאר

מתכון לפיקניה בתנור

מתכון לפיקניה בתנור – מענג ברמות שקשה לתאר שלום צדיקים וצדיקות! היום אנחנו מתרגשים לשתף אתכם במתכון לפיקניה בתנור. המנה הזו היא פינוק אמיתי, במיוחד אם אתם חובבי המטבח הברזילאי. פיקניה, הידועה בטעמה העשיר ובעדינותה, היא נתח פופולרי בברזיל, המופיע לעתים קרובות בצ'ורסקאריות. זהו כובע התחתית, הממוקם בחלק העליון של החלק האחורי של הפרה, הידוע […]

פלפל ממולא בשר טחון – מתכון מושלם

פלפלים ממולאים בשר טחון

פלפל ממולא בשר טחון סיגלית עמגר משתפת אותנו במתכון מושלם לפלפל ממולא בבשר טחון שלב ראשון – מילוי הבשר: 1/2 ק"ג בשר טחון לתוכו לגרד בצל ,להוסיף כוסברה קצוצה,3 כפות פירורי לחם או קמח מצה,1/3 כוס שמן, 1/2 כוס מים,חצי כפית ראס אל חנות,כף פפריקה,כפית פלפל לבן,מלח, מעבדים את הכל לתערובת אחידה תוך כדי לישה […]

תפריט נגישות