רוטב שמנת פטריות וערמונים: המתכון המושלם למנה עשירה ומפנקת

רוטב שמנת פטריות וערמונים הוא רוטב קרמי ועשיר שמתאים במיוחד לפסטה, עוף או כתוספת למנות בשריות. הפטריות והערמונים מוסיפים טעם עמוק ומרקם מעניין, והשמנת יוצרת תחושת קרמיות מפנקת. הרוטב הזה קל להכנה ויכול לשדרג כל ארוחה לחוויה קולינרית נהדרת. זמן הכנת המתכון (חובה שיהיה מספר של סה"כ הזמן בשעות או בדקות). רמת קושי של המתכון, […]
רוטב שזיפים מקסיקני ביתי לשדרוג עוף או בשר

רוטב שזיפים מקסיקני הוא תוספת מושלמת לעוף או בשר, מעניק טעמים עמוקים ומעט מתוקים שמעשירים כל מנה. הרוטב הזה קל להכנה בבית ומשתמש במרכיבים טריים וטבעיים כדי להבטיח טעם מושלם. זמן הכנת המתכון: כ-30 דקות רמת קושי: קל מספיק ל: 4-6 מנות הרכיבים הדרושים 1 כף שמן זית 1 בצל קטן, קצוץ דק 2 שיני […]
רוטב צ'ימיצ'ורי מדהים לבשר או פרגיות על האש

אם אתם מחפשים לשדרג את המנגל הבא שלכם עם טעמים משגעים ומעלפים, אתם חייבים לנסות את רוטב הצ'ימיצ'ורי הממכר הזה. אנחנו יודעים כמה זה חשוב למצוא את הרוטב המושלם שיתאים בדיוק לבשר או לפרגיות על האש, ולכן הכנו עבורכם מתכון אגדי שישדרג כל ארוחה. בואו נתחיל ונתעמק ברוטב הייחודי הזה שיגרום לכם ללקק את האצבעות. […]
רוטב רוזה מדהים עם וודקה לפסטה, רביולי או ניוקי

אם אתם מחפשים רוטב עשיר ומפנק לפסטה, רביולי או ניוקי, רוטב רוזה עם וודקה הוא הבחירה המושלמת. הרוטב הזה משלב עגבניות, שמנת, וודקה ופרמזן ליצירת טעם עשיר ומיוחד. בואו נכין את הרוטב המדהים הזה בשלבים פשוטים וברורים. זמן הכנת המתכון זמן הכנה: 10 דקות זמן בישול: 30 דקות סך הכל זמן: 40 דקות רמת קושי: […]
רוטב אלפרדו לפיצה – מתכון קל ומושלם

רוטב אלפרדו עשיר וקרמי הוא תוספת מושלמת לפיצה שלכם, שמשדרג כל ביס לרמה של מסעדת גורמה. הרוטב הזה מתאים לכל סוג של פיצה, בין אם זה פיצה עם פירות ים, פיצה ירקות או פיצה עם עוף. הכנת רוטב אלפרדו ביתי היא פשוטה ומהירה, ובמדריך הזה נלמד איך להכין רוטב אלפרדו לפיצה הכי טעים שיש. זמן […]
מרינדה לסלמון בתנור: הדרך הכי טעימה לשדרוג ארוחת הערב שלכם

דמיינו את הריח המדהים של סלמון טרי שמתבשל בתנור, מריחו של תבלינים עשירים ומתקתקות של דבש. זהו מתכון משגע שיגרום לכם ללקק את האצבעות ולהתאהב מחדש בדג המופלא הזה. הפעם אנחנו מביאים לכם מתכון למרינדה מופלאה שתשדרג את הסלמון שלכם לרמה האגדית ביותר. כל ביס יהיה ממכר ומעלף, ויתאים לכל אירוע – מארוחת ערב משפחתית […]
רוטב עגבניות לפסטה הכי טעים שילדים אוהבים

ריח של רוטב עגבניות מתבשל על הכיריים הוא משהו שמחזיר אותנו ישר לבית של סבתא. כל כך הרבה זיכרונות ורגעים מתוקים, והטעם? משגע! היום נכין רוטב עגבניות לפסטה שהילדים שלכם יתאהבו בו. הרוטב הזה הוא פשוט מושלם, מדהים וקל להכנה. הוא לא רק טעים, אלא גם מזין וכולל מרכיבים איכותיים וטבעיים. אז בואו נצא לדרך […]
מרינדה לכנפיים על האש הכי מוצלחת שתנסו בחיים

אין דבר משמח יותר מארוחת ברביקיו עם חברים ומשפחה, וכשזה מגיע לכנפיים על האש, המרינדה היא הכוכב האמיתי של המנה. הנה המתכון שלנו למרינדה שתהפוך את הכנפיים שלכם למנה מדהימה, מושלמת וממכרת שתשאיר את כולם פעורי פה ועם חיוך גדול. זמן הכנת המתכון: 10 דקות + זמן השרייה רמת קושי: קל מתאים ל-4-6 מנות הכנפיים […]
רוטב חמוץ מתוק ביתי – הסוד לטעם סיני אותנטי במטבח שלכם!

אם יש משהו שיכול להפוך כל מנה אסייתית פשוטה למושלמת – זה רוטב חמוץ מתוק ביתי משגע! הוא הבסיס לכל כך הרבה מאכלים במטבח הסיני, מבשר ועד טופו. אבל אתם לא חייבים להזמין אוכל מהמסעדה כדי להתפנק בטעם האגדי הזה. בואו תגלו כמה קל וזול להכין אותו בעצמכם בבית! מה תוכלו לשדרג עם הרוטב הזה? […]
איולי צ'יפוטלה ביתי – טעם מעושן ומתקתק שיהפוך כל מנה למושלמת!

אין דבר כמו איולי צ'יפוטלה ביתי, עם טעמו העשיר והמעושן שמשתלב נפלא עם מגוון מנות. מהניסיון שלי, המתכון הזה תמיד מצליח לגנוב את ההצגה בארוחות משפחתיות או מפגשים עם חברים. הטעם המיוחד והמרקם הקרמי של האיולי הזה הופכים אותו למטבל מושלם לצ'יפס, לממרח אידיאלי לכריכים ולתוספת מפנקת לכל ארוחה. אני אוהבת להכין אותו בכמויות גדולות, […]
צימיצורי מתכון סודי של ארגנטינאים

צ'ימיצ'ורי הוא רוטב תוסס ובעל טעם שמקורו מארגנטינה, מושלם להוספת פרץ של רעננות לבשרים על האש, ירקות או כמרינדה. תערובת זו של עשבי תיבול, שום וחומץ יוצרת תבלין רב-תכליתי שיכול לרומם כל מנה. איך מכינים צ'ימיצ'ורי 1 צרור פטרוזיליה טרייה, גבעולים הוסרו 4 שיני שום 2 כפות עלי אורגנו טריים (או 1 כף אורגנו מיובש) […]
קארי ירוק: טעים, חריף ומלא טעמים

קארי ירוק הוא מנה תאילנדית תוססת וארומטית שבטוח תפתה את בלוטות הטעם שלך עם עשבי התיבול והתבלינים הריחניים שלה. קארי טעים זה כולל רוטב עשיר וקרמי עם פלפל צ'ילי ירוק, עשב לימון וחלב קוקוס, ויוצר איזון מושלם בין חום ומתיקות. איך מכינים קארי ירוק – המרכיבים למשחת קארי ירוק: 2 פלפלי צ'ילי ירוקים, קצוצים 3 […]
מתכון לריבת ענבים ירוקים – טעימה ביותר

התענגו על הטעמים המתוקים והתוססים של ריבת ענבים ירוקים תוצרת בית. הממרח המענג הזה מושלם למריחה על טוסט, לתוספת יוגורט או הוספת מגע של מתיקות לקינוחים האהובים עליך. כמה זמן להכין ריבת ענבים ירוקים ולציין את הזמן הדרוש: כשעה. איך מכינים ריבת ענבים ירוקים – המרכיבים: 1 ק"ג ענבים ירוקים 500 גרם סוכר מגורען מיץ […]
מתכון לריבת תפוז סיני ללא סוכר – בריאה וטעימה יותר

התענגו על הטעמים התוססים של ריבת תפוזים סינים ללא סוכר, ממרח מענג הלוכד את המהות של פירות הדר טריים ללא צורך בתוספת ממתיקים. מושלם עבור אלה המחפשים אלטרנטיבה בריאה יותר לריבות המסורתיות, המתכון הזה מציע פרץ של טוב חריף עם כל כפית. כמה זמן להכין ריבת תפוז סינים ללא סוכר והזמן הדרוש: כ-45 דקות. איך […]
מתכון לטחינה – הכי טעימה שיש

טחינה, היא תוספת שמנת ואגוזית העשויה משומשום הנמצאת בשימוש נרחב במטבח המזרח התיכון והים תיכוני. זהו מרכיב רב תכליתי שיכול לשמש כמטבל, רוטב או רוטב, ומוסיף עומק ועושר למנות שונות. הכנת טחינה ביתית בעצמך היא פשוטה ומאפשרת לך להתאים אישית את הטעם לטעמך. בואו נתחיל! כמה זמן להכין טחינה: כ-15 דקות איך מכינים טחינה – […]
מתכון לרוטב פיצה איטלקי ממכר וטעים ברמות אחרות

רוטב פיצה הוא הלב של כל פיצה טובה. מתכון זה יוצר רוטב על בסיס עגבניות טעים וארומטי המשלים בצורה מושלמת את התוספות והקרום של הפיצה שלכם. עם תערובת של עשבי תיבול ותבלינים, הרוטב הזה מוסיף עומק ועושר לפיצות הביתיות שלך, ומבטיח שכל ביס מפוצץ מטעמים. מתכון לרוטב פיצה איטלקי – רכיבים: 400 גרם עגבניות משומרות […]
רוטב פיצה מתכון נדיר וטעים בטירוף

המתכון הזה לרוטב פיצה הוא הסוד להפיכת כל פיצה למדהימה באמת. זהו רוטב עשיר וטעים המשלים בצורה מושלמת את התוספות והקרום של הפיצה שלך. עשוי מרכיבים פשוטים ומפוצץ בטעמים איטלקיים, הרוטב הזה יעלה את הפיצות הביתיות שלכם למעמד של איכות מסעדה. איך להכין רוטב לפיצה – מרכיבים: 400 גרם עגבניות משומרות (או פסטה) 2 שיני […]
מתכון לריבת תות ללא סוכר – בריאה ואהובה

ריבת תותים ללא סוכר היא אלטרנטיבה מענגת ובריאה יותר למתכוני ריבה מסורתיים. עשויה עם תותים בשלים וממתיקים טבעיים, ריבה זו מתפוצצת עם הטעם הטרי של תותים ללא כל תוספת סוכר. היא מושלמת למריחה על טוסט, ציפוי יוגורט או שיבולת שועל, או שימוש כמילוי לעוגות ומאפים. עם רק כמה מרכיבים פשוטים וזמן בישול מינימלי, אתה יכול […]
ממרח שוקולד טבעוני דקדנטי

ממרח שוקולד טבעוני דקדנטי התפנקו עם העושר הקטיפתי של ממרח השוקולד הטבעוני הביתי הזה! בין אם אתם מורחים אותו על טוסט, מטפטפים אותו על פנקייקים, או מגניבים כפיות ישר מהצנצנת (אין כאן שיפוט), הממרח המשגע הזה יספק את התשוקה למתוק שלכם. מקורו בשאיפה לחלופה נטולת אכזריות לממרחי שוקולד מסורתיים, מתכון זה משלב מרכיבים פשוטים ובריאים […]
מתכון קרם לימון לעוגה: תענוג חריף!

מתכון קרם לימון לעוגה: תענוג חריף! מתכון קרם הלימון הצונן הזה הוא כמו שמש ביום מעונן, ומביא בהירות וטעם לכל עוגה שהוא נוגע בו. מקורו מאזור הים התיכון שבו הלימונים משגשגים תחת השמש החמימה, מרקחת שמנת זו מוקירת במשך דורות. זהו איזון מושלם בין חמיצות ומתיקות, שמעלה את העוגות שלך לרמה חדשה לגמרי של טעימות. […]
מתכון ממרח בייגלה מלוח ממכר

מתכון ממרח בייגלה מלוח ממכר המתכון המענג הזה לממרח בייגלה מפגיש את הקסם הכפרי של בייגלה רכים עם טוויסט קרמי ומלוח המושלם לכל פינוק של התכנסות או חטיף. ממרח זה, שמקורו בלב המטבח הגרמני, שבו הבייגלה שולט, לוקח את הטעמים האהובים של הבייגלה ומעלה אותם לתבלין רב-תכליתי שמשתלב נפלא עם לחם, קרקרים או ירקות טריים. […]
מתכון ממרח שום קונפי מושלם

מתכון ממרח שום קונפי מושלם דבר בטוח! הנה מתכון טעים לממרח שום קונפי שיעיף לכם את בלוטות הטעם! הממרח הזה הוא כמו פצצת טעם שמוסיפה אגרוף לכל דבר שהוא נוגע בו. לשום קונפי שורשיו במטבח הצרפתי, שבו נעשה שימוש בשיטת בישול איטי של שיני שום בשמן כטכניקת שימור. עם הזמן, תהליך זה הפך לממרח אהוב, […]
מטבוחה ברבע שעה: מתכון משגע שיוסיף לכל ארוחה

מטבוחה ברבע שעה: מתכון משגע שיוסיף לכל ארוחה דבר בטוח! הנה מתכון לסלט עגבניות מרוקאי טעים ומפוצץ בטעם וטוב, מוכן תוך 15 דקות בלבד! הסלט התוסס הזה מקורו במורשת הקולינרית העשירה של מרוקו, מדינה הידועה בתבלינים הנועזים והמרכיבים הטריים שלה. המטבח המרוקאי הוא פיוז'ן מענג של השפעות ים תיכוניות, ערבית וברבריות, וכתוצאה מכך מנות ארומטיות, […]
חמאת עגבניות שרי חריפה ומטריפה

חמאת עגבניות שרי חריפה ומטריפה חמאת עגבניות שרי חריפה זו היא פיוז'ן מענג של טעמים, מושלם למריחה על טוסט, קרקרים או שימוש כמטבל לירקות. מקורו מאזור הים התיכון מנשק השמש, בו משגשגות עגבניות שרי תוססות, מתכון זה לוכד את מהות הקיץ בצנצנת. זהו תבלין רב תכליתי שמוסיף פרץ של רעננות לכל מנה. עמוסה בטוב של […]
מתכון לאבנה ביתית במרקם מענג

מתכון לאבנה ביתית במרקם מענג בסדר, בואו נצלול להכנת לאבנה ביתית טעימה! לאבנה, שמקורה במזרח התיכון, היא גבינת יוגורט שמנת, חריפה ומשביעה לחלוטין, צדדית להפליא. בין אם נמרח על לחם חם, מוזלף בשמן זית ועשבי תיבול, או משמש כמטבל לירקות, פנינה קולינרית זו היא מרכיב עיקרי בהרבה משקי בית. רכיבים: 1 ק"ג (בערך 4 כוסות) […]
מתכון לקרם חמאה לציפוי עוגה – הכי טעים שיש

מתכון לקרם חמאה לציפוי עוגה – הכי טעים שיש ציפוי קרם חמאה הוא מרכיב עיקרי בקישוט עוגות, אהוב על המרקם הקרמי וטעמו המתוק. מקורו במאה ה-20, והתפתח מתערובות חמאה וסוכר פשוטות. כיום, זהו ציפוי רב תכליתי המשמש באינספור עיצובי עוגות, מעוגות חתונה אלגנטיות ועד יצירות יומולדת גחמניות. רכיבים: 1 כוס (226 גרם) חמאה ללא מלח, […]
מתכון רוטב לרביולי קל להכנה ומעורר תיאבון

מתכון רוטב לרביולי קל להכנה ומעורר תיאבון בסדר, בואו נצלול ליצירת רוטב מעורר תיאבון עבור הרביולי שלכם שיגרמו לבלוטות הטעם שלכם לרקוד משמח! מתכון זה מפגיש טעמים המשלימים זה את זה כמו תזמורת מתוכננת היטב, וכתוצאה מכך רוטב מנחם ומענג. המתכון הזה שואב השראה מלב המטבח האיטלקי, שבו פשטות פוגשת תחכום. זהו קריצה לרטבים המסורתיים […]
מתכון רוטב מיונז שום קרמי

מתכון רוטב מיונז שום קרמי רוטב מיונז שום, הידוע גם בשם איולי בחוגים קולינריים מסוימים, הוא תבלין מענג שמוסיף פרץ של טעם לכל מנה. מקורו מאזור הים התיכון, הרוטב הקרמי הזה מצא את דרכו למטבחים ברחבי העולם, אהוב בשל הרבגוניות שלו וטעמו העשיר. בין אם הוא משמש כמטבל לצ'יפס פריך, ממרח לסנדוויצ'ים או כרוטב לסלטים, […]
רוטב אדום לבבי לקוסקוס: תענוג ים תיכוני

רוטב אדום לבבי לקוסקוס: תענוג ים תיכוני צלול ללב המטבח הים תיכוני עם הרוטב האדום התוסס והטעים הזה שנוצר במיוחד עבור קוסקוס. מתכון זה, שמקורו בארצות נטולות השמש, בהן פורחים עשבי תיבול ארומטיים ועגבניות חזקות, מגלם את המהות של טכניקות בישול מסורתיות המשולבות עם כשרון מודרני. מושלם לארוחות ערב בימי חול וגם לאירועים מיוחדים, הרוטב […]
מתכון לריבת ענבים מרוקאית, עמוסה בטעם והיסטוריה!

מתכון לריבת ענבים מרוקאית, עמוסה בטעם והיסטוריה! ריבת ענבים מרוקאית, הידועה גם בשם "Murraba d'Enab" בערבית, היא שימור מענג המושרש עמוק במסורות הקולינריות של מרוקו. ריבה זו מגלמת את הטעמים העשירים של האזור, המשלבת ענבים מתוקים עם תבלינים ארומטיים ליצירת ממרח שמעורר את בלוטות הטעם. עם היסטוריה שנמשכת מאות שנים אחורה, ריבה זו זכה להערכה […]
מתכון ריבת אגס: ממרח מענג

מתכון ריבת אגס: ממרח מענג ברוכים הבאים למטבח שלי, שבו אנחנו עומדים לצאת למסע ליצירת ריבת האגסים הכי טעימה שטעמתם. המתכון הזה, שמקורו משופע במסורת, מפגיש את המתיקות של אגסים בשלים עם שמץ של חמצמצה ליצירת ממרח רב תכליתי שמשתלב יפה עם כל דבר, החל מטוסט ועד פלטות גבינה. לריבת אגסים יש היסטוריה עשירה, החל […]
מתכון סחוג ירוק תימני מפוצץ טעמים

מתכון סחוג ירוק תימני מפוצץ טעמים סחוג ירוק תימני הוא תערובת תבלינים תוססת וארומטית מפוצצת טעם, שמקורה בלב המטבח התימני. תיבול מסורתי זה הוא מרכיב עיקרי במשקי בית בתימן, ומוסיף עומק ומורכבות למגוון מנות. ההיסטוריה שלו מתחילה מאות שנים, שם הוא עוצב בקפידה על ידי טבחים תימנים כדי לשפר את הטעמים של היצירות הקולינריות שלהם. […]
ריבת חלב מתכון 10 דקות : פינוק מתוק נצחי

הוא קינוח לטינו אמריקאי אהוב שנהנו ממנו במשך מאות שנים. מקורו במדינות כמו ארגנטינה, אורוגוואי ומקסיקו, רוטב דמוי קרמל מתוק וקרמי זה עשוי מחלב וסוכר, מבושל עד שהוא מסמיך ומתקרמל. הוא רב תכליתי להפליא וניתן להשתמש בו כתוספת לקינוחים, למרוח על טוסט, או אפילו לאכול ישר מהצנצנת עם כפית. בעוד ששיטות מסורתיות להכנת דולסה […]
רוטב קלאסי לפסטה – פשוט ללקק ת'אצבעות

רוטב פסטה קלאסי הוא הלב והנשמה של כל ארוחה בהשראה איטלקית. מפוצץ בטעמים עשירים של עגבניות בשלות, עשבי תיבול ארומטיים ושום, הרוטב הזה הוא ההשלמה המושלמת לכל סוג של פסטה. בין אם מתחשק לכם ארוחת ספגטי פשוטה או לזניה גורמה, המתכון הזה ירים את המנה שלכם לגבהים חדשים. התכוננו לחוות את החמימות המנחמת והטוב המלוח […]
מתכון לימון כבוש ערבי: יוסיף לך חמיצות מעודנת לכל ארוחה

מתכון לימון כבוש ערבי: יוסיף לך חמיצות מעודנת לכל ארוחה לימונים כבושים בערבית, הידועים גם בשם "מקבוס אל-לימון", הם מצרך אהוב במטבח המזרח תיכוני, במיוחד במדינות כמו מרוקו ולבנון. הלימונים החריפים והטעמים האלה הם לא רק טעימים אלא גם מציעים אינספור יתרונות בריאותיים. עמוס בוויטמין C, נוגדי חמצון ומינרלים חיוניים כמו אשלגן, לימונים כבושים יכולים […]
ויניגרט הדרים מתכון : פרץ של טעם לסלטים שלך

ויניגרט הדרים הוא רוטב רבתכליתי שמוסיף טאנג מרענן לסלטים, ירקות ובשרים על האש. ניתן לייחס את מקורותיו למטבח הים תיכוני, שבו שפע פירות ההדר נתן השראה לטבחים ליצור רטבים בהירים ובטעמים. המתכון הזה לוקח את המהות של פירות הדר לימונים, תפוזים וליים ומשלב אותם עם שמץ של מתיקות וחומציות ליצירת ויניגרט מאוזן ותוסס. בין […]
מתכון לריבת פלפלים חריפים – מתכון אש

ריבת פלפלים חריפים היא שילוב מענג של פלפלים חריפים וסוכר מתוק, מבושלים לשלמות עד שהם סמיכים וריבתיים. זוהי דרך נפלאה לשמר את השפע של פלפלי הקיץ וליהנות מהטעמים התוססים שלהם כל השנה. עם כמה מרכיבים פשוטים ומעט זמן על הכיריים, תוכלו ליצור ריבה ביתית טעימה שתרשים את החברים והמשפחה שלכם. זמן הדרוש: כשעה רכיבים: […]
מתכון לממרח טופו בריא: תענוג מזין

מתכון לממרח טופו בריא: תענוג מזין מתכון לממרח טופו זה מחליף משחק עבור אלה המחפשים אלטרנטיבה טעימה, רב-תכליתית ומודעת לבריאות לממרחים מסורתיים. מתכון זה, שמקורו בלב המטבח הצמחי, משלב את הטוב הקרמי של הטופו עם פרץ של טעם מעשבי תיבול ותבלינים שונים. בין אם אתה טבעוני מנוסה או פשוט מחפש לשלב אפשרויות נוספות על בסיס […]
מתכון לרוטב בולונז שתמיד מצליח

העבירו את עצמכם ללב איטליה עם מתכון רוטב בולונז הקלאסי הזה! רוטב בולונז עשיר, לבבי ומפוצץ בטעם, הוא מצרך איטלקי אהוב המושלם לארוחות ערב משפחתיות נעימות או אירוח אורחים. עשוי עם תערובת של ירקות ארומטיים, בשר טחון רך, עגבניות ועשבי תיבול, הרוטב הזה מתבשל לשלמות, וממלא את המטבח שלכם בניחוחות שאי אפשר לעמוד בפניו. בין […]
מתכון ממרח סקורדליה קרמי וקטיפתי

מתכון ממרח סקורדליה קרמי וקטיפתי התענוג הקרמי והשום הזה מקורו ביוון, שם הוא מוגש לעתים קרובות כמטבל או כתוספת. זהו מלווה נפלא לבשרים על האש, ירקות צלויים, או פשוט כממרח על לחם פריך. שורשיו של סקורדליה נעוצים בימי קדם, שם האמינו שהוא נצרך על ידי חיילים יווניים בשל תכונותיו הממריצות, הודות לשום. רכיבים: 500 גרם […]
מתכון לריבת תפוזים סינים- מעדן לחיך

מתכון לריבת תפוזים סינים- מעדן לחיך דבר בטוח! הנה מתכון לריבת תפוזים סינים מתפוצצת מטוב הדר ומושלמת למריחה על טוסט, לערבב ליוגורט, או אפילו לטפטף מעל קינוחים. ריבת תפוזים סינים היא פיוז'ן מענג של טעמים סיניים מסורתיים עם טוויסט מערבי. תפוזים טופחו בסין במשך מאות שנים, מוערכים לא רק בשל טעמם המתוק אלא גם בשל […]
מתכון מיונז ביתי

מתכון מיונז ביתי אה, הטוב הקרמי והחריף של מיונז תוצרת בית! יש משהו מאוד מספק בהכנת מנה של התבלין הרב-תכליתי הזה מאפס. בעוד שמקורותיו של המיונז עכורים במקצת, כאשר ספרד וצרפת טוענות ליצירתו, דבר אחד בטוח: זהו מרכיב עיקרי במטבחים ברחבי העולם כיום. רכיבים: – 1 ביצה גדולה בטמפרטורת החדר – 1 כף חרדל דיז'ון […]
מתכון למרינדה לחזה עוף – קליל וסופר מוצלח

מרינדה לחזה עוף היא מתכון מקסים המבוסס על תערובת של תבלינים ושמן המעניקים טעם עשיר וטקסטורה מושלמת לחזה העוף. המתכון הבא מציע את הדרך המושלמת להכין מרינדה טעימה וריחנית שתעניק לחזה העוף טעם ורומן מיוחדים. מרכיבים: – 4 כפות שמן זית – 2 שיני שום, כתושים – 1 כפית כמון גרוס – 1 כפית כורכום […]
סירופ סוכר מתכון תוצרת בית: תוספת מתוקה ושימושית למטבח שלכם

סירופ סוכר, הידוע גם בשם סירופ פשוט, הוא מרכיב בסיסי המשמש במגוון רחב של קוקטיילים, קינוחים ומוצרי מאפה. בעוד המקורות המדויקים של סירופ הסוכר אינם ברורים, הוא שימש בבישול ואפייה במשך מאות שנים, החל מתרבויות עתיקות כמו המצרים והיוונים. סירופ סוכר מיוצר על ידי המסת סוכר במים על אש, יצירת נוזל סמיך ומתוק שניתן להשתמש […]
מתכון לטפנד זיתים שחורים מטורף (הקבוע שלנו במקרר)

ממרח טפנד זיתים, עם פרופיל הטעמים העשיר והמלוח שלו, הוא תענוג ים תיכוני שמביא את המהות של מטעי זיתים שטופי שמש היישר לשולחן שלך. ממרח רב-תכליתי זה עשוי מתערובת של זיתים, צלפים, אנשובי ושמן זית, ויוצרים סימפוניה של טעמים שיכולה לרומם כל מנה או לשמש כמנה ראשונה מענגת בפני עצמה. מושלם למריחה על לחם פריך, […]
מתכון לבצל מקורמל עם סומק

מתכון לבצל מקורמל עם סומק מקורו מהמורשת הקולינרית העשירה של המזרח התיכון, מתכון הבצל המקורמל שרובע סומאק מציע שילוב מענג של טעמים מתוקים, חריפים ומלוחים. סומק, תבלין המופק מפירות יער מיובשים של שיח הסומק, מעניק את החמיצות המיוחדת שלו לבצלים המקורמלים, ויוצר מנה מנחמת ואקזוטית כאחד. מתכון זה הופך בצל צנוע למעדן גורמה, מושלם להשבחת […]
מתכון לגוואקמולי שיעיף את המנה שלכם

מתכון לגוואקמולי שיעיף את המנה שלכם בסדר, בואו נצלול לתוך עולם הגוואקמולי, הגביע הקדוש של המטבלים שיכול להפוך כל התכנסות לחגיגה! שורשיו של הטוב הירוק הזה בתרבות האצטקית העתיקה, שבה אבוקדו הוכתר כמזון האלים. מהר קדימה להיום, וגוואקמולי הפך לסנסציה עולמית, אהובה על המרקם הקרמי, הטעם הטעים שלו, והאופן שבו הוא מקפיץ ללא מאמץ טאקו, […]
ויניגרט הדרים מטריף חושים

ויניגרט הדרים מטריף חושים ויניגרט הדרים הוא רוטב חריף, המוסיף פרץ של טעם לכל סלט או מנה שהיא מפנקת. הויניגרט הרב-תכליתי הזה, שמקורו באזור הים התיכון, הפך למרכיב עיקרי במטבחים ברחבי העולם בשל טעמו המרענן והיתרונות הבריאותיים שלו. עמוס בטעמים התוססים של פירות הדר כמו לימון, ליים ותפוז, בשילוב עם חדות החומץ והעושר של שמן […]
מתכון לרוטב בשמל ללזניה, פסטה ומה שבא לכם (טעם גן עדן!)

רוטב בשמל, אבן היסוד של המטבח הצרפתי, הוא רוטב חלק ולבן המשמש כבסיס למנות רבות, כולל לזניות, גראטנים ומסייה הקלאסי. המרקם הקטיפתי והטעם העדין והמנחם שלו הופכים אותו לתוספת רב-תכליתית לרפרטואר של כל שף. מקורו במטבחי צרפת, בשמל הוא אחד מחמשת "רטבי האם" מהם מופקים רטבים רבים אחרים. הסוד לבשמל מושלם טמון ברוקס – תערובת […]
מתכון לרוטב שזיפים מ-ד-ה-י-ם שהולך מעולה עם בשר

רוטב שזיפים הוא תבלין מתוק וחריף שמשתלב בצורה מושלמת עם בשרים שונים, ומוסיף פרץ של טעם למנות שלך. בין אם אתם צולים, צולים או מקפיצים, רוטב השזיפים הביתי הזה הוא תוספת רב-תכליתית לרפרטואר הקולינרי שלכם. הנה איך להכין רוטב שזיפים טעים לבשר. איך להכין רוטב שזיפים מדהים – הרכיבים 500 גרם שזיפים בשלים, מגולענים וקצוצים […]